| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Kućni ljubimci u Život i Stil forumu; Nisam naišao na ovu temu........ Ajmo..... Ko ima kojeg, volio bi imat ili nikako ne želi imat....... Što se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,552
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kućni ljubimci Nisam naišao na ovu temu........ Ajmo..... Ko ima kojeg, volio bi imat ili nikako ne želi imat....... Što se mene tiče, volio bi imat psa
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kućni ljubimci Ja bi volio imat neku zmiju, a ne bi volio pticu bilo kakvu...
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 909
![]() ![]() | Re: Kućni ljubimci Ja imam 2 mačka i 2 slatkovodne crvenouhe kornjačice. Kad sam bila mala svašta sam imala: psa,zlatne ribice, hrčke, čančaru, žabu, ježa, 2 škampa (i to slatkovodna, koja igrom slučaja nisu završila u buzari), druge mačke...i tako... ![]() Obožavam sve životinjice. Htjela sam bit veterinarka, ali me alergija na dlaku (da,da,svoje mace samo gledam) i perje u tome spriječila. ![]() A vidjela sam nek dan u jednom pet shopu prekrasnu aru! Kakva divna ptica! I cijena 25.000 kn. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kućni ljubimci Ja sam isto htjela biti veterinarka, ali sam gadljiva na krv i ostalo.. Imam psa i macu. Ne znam baš koju bih životinjicu još htjela imati budući da i nemam neke uvjete ni previše vremena osim za ovo dvoje. Htjela bih konja, ali mi je zasad nedostižan Možda bih još voljela imati gicu, ali sumnjam da ikad hoću, iz gore navedenih razloga. Ma imala bih farmu da mogu.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 541
![]() ![]() ![]() | Re: Kućni ljubimci Trenutno imam psa, mačka, dvije mačke i malog mačića. Cura bi htjela Afričkog tvora. Isto kao Wamp, imali bi farmu da možemo. Srca nam se paraju kad vidimo cucke iz šinteraja u 24sata. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 909
![]() ![]() | Re: Kućni ljubimci Meni se srce poparalo jučer kada sam na mail dobila peticiju za suzbijanje ubijanja životinja radi krzna, u kojoj je kao privitak bio video u kojem je prikazano kako se te životinje mlate do smrti i kako im se još živima dere krzno. Koliko nečovječnosti i nehumanosti ima u takvim ljudima. Ja to nikad neću shvatit'. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: kucni ljubimci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:45.