| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Labradori u Život i Stil forumu; a onda neznam šta je ovoj mojoj,pretila pa obilnije.. hahaha.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Labradori jel te smijem pitati koliko kila ima? moja isto ima problema sa tezinom...
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Labradori a joj nesjećam se točno...negdje prije smo je vagali,mislim oko 32,33....ma ne izgleda tako debela,samo što je jako krupna(tata joj je jako veliki). prijatelj ima mužijaka,oko 3 godine je star,ona je godinu i pol stara-njena capa je kao njegove dvije,višlja je od njega.. mislim da je to do roditelja....kažem,tata joj je ogroman labrador tako da je i ona krupna za kuju. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Labradori Koliko je star pas? Ako ćeš ga nabavljati od nekog uzgajivača onda bi ti on trebao dati upute o hranjenju, i prvenstveno odlučiti želiš li svog psa hraniti dehidratom (koji je najpraktičniji ali i najnezdraviji za psa), kuhanom hranom ili BARF-om. Pretpostavljam da ćeš ga hraniti dehidratom, a na svakoj vreći takve hrane pišu upute koja se količina daje, gledajući na starost psa. S tim da je možda bolje malo manje dati nego što piše, pa ako sve pojede postupno povećavati količinu. Ako je štene trebalo bi mu davati u početku 3 do četiri puta na dan, više se ne sjećam.. Možeš mu i skuhati palentu (žgance), griz ili malo riže. Što se dehidrirane hrane tiče skuplja je ipak bolja (Royal Canin, Hills i sl.) I uz dehidrat s vremena na vrijeme možeš mu dati žumanjak, svježeg kravljeg sira, i ponekad mu skuhaj malo nemasnog mesa, pileće kosti ni slučajno.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 30-01-08 u 14:02. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-01-08
Poruka: 2
![]() | Re: Labradori hvala na savjetima....za pileće i riblje kosti znam da mu nesmijem davati. neznam ja bi ono kaj je najbolje za njega. gledal sam na televiziji da je psima najbolje davati sirovo meso ili kuhano meso. Nebi ga baš htio šopati sa suhom hranom. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Labradori do godinu dana 3 puta na dan po manje obroke,kada napuni godinu smanji mu na 2 obroka dnevno i tako 6 mjeseci onda pređi na jedan obrok dnevno. što se hrane tiče i labradora....jedu sve,moja pojede mandarinu onda znaš kakvi su proždrljivci. je svojoj znam skuhati riže,pure(palente) i onda joj konzervu mesnu za pse pomješam sa tim.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: labradori, psi za djecu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:34.

29 49.....