| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista u Život i Stil forumu; Joj još sam zaboravio, nemoj jesti ni peletinu, kako ih drže na tisuće zbijene u intast hranilištima i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,928
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Joj još sam zaboravio, nemoj jesti ni peletinu, kako ih drže na tisuće zbijene u intast hranilištima i kljukaju kemijom, kao i pure, zečeve i ostale domaće životinje, iako i za jaja svaka koka leži u 15 puta 15 cm boksu i samo mora sipati jaja odostraga, a od naprijed jesti. Nemoj jesti ni svinjetinu, ni teletinu, ni govedinu, ali ni piti mlijeko, si vidjela u kojim ih uvjetima drže i kako ih na ružan način kolju i što sve s njima rade. Sirote ribe u svim tim ribnjacima samo sa smislom da služe za hranu bez slobode, užas. I gdje je svemu tome kraj, samo na jebenoj kozmetici.....molim te....ne ispituju na životinjama osjetljivost, hipoalergiju i slično kompanije na "bijeloj listi" nego na ljudima, sirotinji koja je egzistencijalno ugrožena i prisiljena na takve korake ...... Što misliš na kome rade kliničke studije za lijekove...na kojim dobrovoljcima, jel znaš 'ko u zagrebu zadnji 15 godina daje krv zbog plazme...studenti bez love, sirotinja i neimaština pod uvjetom da je zdrava.
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo Zadnji Uredio tarquino : 17-05-07 u 19:23. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista A jebote irud, šta je tako teško koristit one proizvode koji ne testiraju na životinjama? Ne, mora se filozofirat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 17-05-07 u 21:01. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,121
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista Ja sam apsolutno protiv testiranja lijekova na životinjama,kao prvo uopče nije istina da svi lijekovi koje koristimo testirani na životinjama. Večina lijekova koji su testirani na životinjama su odbačeni jer ih se smatralo beskorisnim za ljude. Postoji puno metoda za napredak medicine bez korištenja pokusa na životinjama.
__________________ This is the way the world ends Not with a bang but a whimper. |
| | |
| | #14 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
wampice, još mi nisi nijedan zdravi argumnt dala na cijelu gore priču?!
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo Zadnji Uredio tarquino : 17-05-07 u 22:18. | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista A šta si ti po struci Tarquino? Zar ti one strašne slike i filmići nisu dovoljan argument?
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 17-05-07 u 22:22. |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zato što pričaš o nečemu, o čemu znaš vrlo površno ili ništa. Draga Wampice, ja se s tobom apsolutno slažem da je strašno, ali u ovom trenutku neminovno i nezamjenjivo i svi vi ma koliko se zgražali s jedne strane nad ovim filmićima i slikama, koristite i previše toga što počiva na svemu ovom, amislim da sam ti naveo dovoljne primjere.
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo Zadnji Uredio tarquino : 17-05-07 u 22:24. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,121
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista hehe kako ti znaš da ja o tome ne znam ništa...naime ne bi ništa napisao u ovoj temi da nisam čitao nešto vezano za pokuse na životinjama.
__________________ This is the way the world ends Not with a bang but a whimper. |
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Na osnovu ovoga što si napisao znaš malo i izrekao si neke neistine, a pitanje je što si čitao....stranice udrugo za zaštitu životinja ili stručnu literaturu.
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #20 (permalink) |
| charolastra | Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista Tarkinjo sorry ali kenjaš maksimalno. Nemam riječi A ti imaš pojma o tome? Ne bi baš rekao.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: animal, bijela lista, crna lista, proizvodi, testing, testiranje zivotinja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:21.