Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista u Život i Stil forumu; Joj još sam zaboravio, nemoj jesti ni peletinu, kako ih drže na tisuće zbijene u intast hranilištima i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-05-07, 19:20   #11 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,928
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista

Joj još sam zaboravio, nemoj jesti ni peletinu, kako ih drže na tisuće zbijene u intast hranilištima i kljukaju kemijom, kao i pure, zečeve i ostale domaće životinje, iako i za jaja svaka koka leži u 15 puta 15 cm boksu i samo mora sipati jaja odostraga, a od naprijed jesti. Nemoj jesti ni svinjetinu, ni teletinu, ni govedinu, ali ni piti mlijeko, si vidjela u kojim ih uvjetima drže i kako ih na ružan način kolju i što sve s njima rade. Sirote ribe u svim tim ribnjacima samo sa smislom da služe za hranu bez slobode, užas.

I gdje je svemu tome kraj, samo na jebenoj kozmetici.....molim te....ne ispituju na životinjama osjetljivost, hipoalergiju i slično kompanije na "bijeloj listi" nego na ljudima, sirotinji koja je egzistencijalno ugrožena i prisiljena na takve korake ......

Što misliš na kome rade kliničke studije za lijekove...na kojim dobrovoljcima, jel znaš 'ko u zagrebu zadnji 15 godina daje krv zbog plazme...studenti bez love, sirotinja i neimaština pod uvjetom da je zdrava.

Zadnji Uredio tarquino : 17-05-07 u 19:23.
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 20:32   #12 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,064
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Proizvodi koji se testiraju na životinjama, crna i bijela lista

A jebote irud, šta je tako teško koristit one proizvode koji ne testiraju na životinjama?

Ne, mora se filozofirat

Zadnji Uredio Wamp : 17-05-07 u 21:01.
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 22:11   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,121
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Ja sam apsolutno protiv testiranja lijekova na životinjama,kao prvo uopče nije istina da svi lijekovi koje koristimo testirani na životinjama.
Večina lijekova koji su testirani na životinjama su odbačeni jer ih se smatralo beskorisnim za ljude.
Postoji puno metoda za napredak medicine bez korištenja pokusa na životinjama.
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 22:15   #14 (permalink)
Master of Sex n Sin

tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Bahamut Pogledaj Poruke
Večina lijekova koji su testirani na životinjama su odbačeni jer ih se smatralo beskorisnim za ljude.
ispričavam se na pitanju, što si po struci???

wampice, još mi nisi nijedan zdravi argumnt dala na cijelu gore priču?!

Zadnji Uredio tarquino : 17-05-07 u 22:18.
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 22:19   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Zašto je toliko važno što sam ja po struci?
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 22:19   #16 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,064
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

A šta si ti po struci Tarquino? Zar ti one strašne slike i filmići nisu dovoljan argument?

Zadnji Uredio Wamp : 17-05-07 u 22:22.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 22:21   #17 (permalink)
Master of Sex n Sin

Citat:
Zašto je toliko važno što sam ja po struci?
Zato što pričaš o nečemu, o čemu znaš vrlo površno ili ništa.

Draga Wampice, ja se s tobom apsolutno slažem da je strašno, ali u ovom trenutku neminovno i nezamjenjivo i svi vi ma koliko se zgražali s jedne strane nad ovim filmićima i slikama, koristite i previše toga što počiva na svemu ovom, amislim da sam ti naveo dovoljne primjere.

Zadnji Uredio tarquino : 17-05-07 u 22:24.
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 22:26   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

hehe kako ti znaš da ja o tome ne znam ništa...naime ne bi ništa napisao u ovoj temi da nisam čitao nešto vezano za pokuse na životinjama.
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 22:28   #19 (permalink)
Master of Sex n Sin

Citat:
hehe kako ti znaš da ja o tome ne znam ništa...naime ne bi ništa napisao u ovoj temi da nisam čitao nešto vezano za pokuse na životinjama.
Na osnovu ovoga što si napisao znaš malo i izrekao si neke neistine, a pitanje je što si čitao....stranice udrugo za zaštitu životinja ili stručnu literaturu.
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 22:28   #20 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 18,373
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Tarkinjo sorry ali kenjaš maksimalno. Nemam riječi

A ti imaš pojma o tome? Ne bi baš rekao.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: animal, bijela lista, crna lista, proizvodi, testing, testiranje zivotinja

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108