| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi Rasprava o vasim ljubimcima u Život i Stil forumu; potaknit cestim zalazenjem u offtopic otvorio sam ovu temu di mozemo hvalit nase ljubimce i raspravljat o njima... ako ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rasprava o vasim ljubimcima potaknit cestim zalazenjem u offtopic otvorio sam ovu temu di mozemo hvalit nase ljubimce i raspravljat o njima... ako ne smeta moderatorima ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasprava o vasim ljubimcima hahaha am predivne su to bestije... ova mi je prejaka ima cilu rozu njusku koliko ruje za gustericama... blesa mala, al mora ih uvik vatat i kornjace... onda rezi na kornjacu pa ju okrene na deja i danje ode ![]() a sto ces od nje ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasprava o vasim ljubimcima Moja se isto jednom igrala s jednom malo većom kornjačom, što ju je jedna žena bila donijela u naše naselje, kornjačica je veselo hodala oko nje a ona se prvo uplašila pa stala lajat na nju, a ova se ništa nije bojala. A bez obzira što sad imamo i macu još uvijek vani voli poganjat neku...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasprava o vasim ljubimcima hehe, a da si vidila ovu kad se prvi put susrela s rakom... to je bilo po sata smiha, prvo ga gleda i nakrivljuje glavu... onda njusi, pa sapon kraj njega... pa opet gleda, pa sapom, pa polize onda se valjala po njemu... lol ili kad krene plivat za galebovima pa vidi da se dosta udaljila i onda lagano nazad, al super pliva... i jos se nekako full okretno krece na tlu, nije bas da ima spore okrete ka vecina pasa... nekako vise ka zec se okrece ![]() uvik isblesira decke kad joj dodju ![]() sad se tira pa ih ima oko kuce koliko oces neki dan dolazin doma u 6 ipo i njih 4 side na vratima od kuce ![]()
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasprava o vasim ljubimcima Hahaha preslatka je budalica A znam kako je to za tjeranje, moja je dosta sad stara a još uvijek se tjera, nije baš ugodno kad mužjake moraš tjerati od nje. Bar meni, jer sam se nekih znala malo i bojat ![]()
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasprava o vasim ljubimcima hehe, ja san otkrija novi nacin za kad su kraj kuce samo uzmes gumu i odvrnes spinu u dvoru ako imas svi bize, sto je najbolje to san otkrija kad san jednom htio dati piti jer bija cilo jutro isprid ![]() ova ima 4 godine sad, al ok mi je jer imamo dosta prostora isprid kuce pa ju se moze izvest tu kontrolirano + ona ne da svakome nego samo dominantnim muzijacima... ostra i strogih kriterija ![]()
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasprava o vasim ljubimcima Moja isto ne da osim par dana nakon tjeranja, onda još i okreće guzu, sram je bilo A sad kako je starija nije toliko hiperaktivna kao prije, ne da joj se igrati s ovim malim dosadnim pekinezerima, nego ima najboljeg prijatelja Rexa, dogo argentino, njega obožava. I maca ju redovito zajebava, s njom se igrala kad je maca bila mala, a sad joj više nije zabavno... sad ju ova ganja po stanu a ona bježi. ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:04.