| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kućni ljubimci Raspravljate o temi ROTTWEILER i sve vezano za pasminu u Život i Stil forumu; Moj blog je o rottweilerima i svemu vezanom za pasminu. Do sad obrađene teme: 1) Povijest pasmine 2) Karakter 3) ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-08-06
Poruka: 6
![]() | ROTTWEILER i sve vezano za pasminu Moj blog je o rottweilerima i svemu vezanom za pasminu. Do sad obrađene teme: 1) Povijest pasmine 2) Karakter 3) Standard 4) Treniranje 5) Socijalizacija 6) Uvjeti držanja rottweilera 7) Postoje li "agresivne" pasmine 8) CACIB Zagreb 2006. 9) Opasnost zvana KRPELJ 10) Kojim je bolestima sklona ova pasmina 11) Uzgajivačnice u HR 12) Šetnje s psom 13) Osvojili smo nagradu "fotografija mjeseca" Pet centra 14) Osvojili smo 2.mjesto FCI 2 skupine na izložbi čistokrvnih pasa bez papira 15) Naša pseća druženja i izleti 16) Evo što sam do sad naučila o izložbama pasa s papirima 17) Ljudi opasniji od rotvajlera 18) Ugriz rottweilera 19) Dođite na specijalku molosa - ZAGREB WINNER 2006. 20) Rottweiler i dijete pod istim krovom? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| next best thing | Re: ROTTWEILER i sve vezano za pasminu možda je kao kod tebe, u potpisu ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: ROTTWEILER i sve vezano za pasminu Blog ti je odličan... ima stvarno dobrih informacija... mada neke ne mogu shvatiti... Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: ROTTWEILER i sve vezano za pasminu Ja koliko znam i koliko sam pročitao,kad se pas prevrne na leđa i dopusti da ga se češka po trbuhu je znak da ima povjerenja u osobu koja ga mazi... Ako je to tako,znači da onaj pas koji reagira ne da je agresivan, nego nema povjerenja u tu osobu koja ga mazi.Bilo da se radi o rottweileru ili kojoj drugoj pasmini.Tako sam ja pročitao i ima logike u tome jer samim prevrtanjem na leđa pas ostavlja svoj grkljan izložen.
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: ROTTWEILER i sve vezano za pasminu Da ali to bi značilo i da pas vrlo brzo daje povjerenje nekome.. ček odmah nakon njuškanja strane osobe...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: pasminu, rottweiler, sve, vezano |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Sve vezano za mobache | zokiii | Mobiteli | 5 | 16-04-06 09:16 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:04.