Pokazujem rezultate 1 do 6 od 6

20 000 za godinu-kako najbolje??

Raspravljate o temi 20 000 za godinu-kako najbolje?? u Leasing, Krediti, Banke forumu, dio Ekonomija foruma; Ljudi, imam plan za iduću godinu, a trebam 20 000 kuna skupiti u tih 12 mjeseci. Plaća mi je uredna ...

Starter Avatar od korisnika Forza Maroko
    Datum registracije
    14-06-09
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

20 000 za godinu-kako najbolje??

Ljudi,

imam plan za iduću godinu, a trebam 20 000 kuna skupiti u tih 12 mjeseci.
    Plaća mi je uredna i zadovoljan sam te mi na kraju mjeseca od mjesečne plaće ostane uvijek od 1000-2500 kuna na računu.Onda se natrpam stvari koje mi ne trebaju s obzirom da sam uvijek u plusu.
    Sad s obzirom da mi uvijek varira ostatak novca pri kraju mjeseca želio bi savjet od vas na koji način da iskoristim i pokušam u tom intervalu prikupiti tih 20 000 kuna.
    Što mi je najbolje napraviti?

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,907
    Liked
    399 times

Re: 20 000 za godinu-kako najbolje??

pa sam si si odgovorio, nemoj kupovati nepotrebne stvari i to ti je to
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika ivan24
    Datum registracije
    06-02-08
    Starost
    28
    Poruka
    3,443
    Liked
    206 times

kakvo je ovo pitanje uopće
    i'm not totally useless.
    i can be used as a bad example.

Datum registracije
    14-06-09
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
    pa sam si si odgovorio, nemoj kupovati nepotrebne stvari i to ti je to
    Nemogu se natjerati.

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,907
    Liked
    399 times

daj meni da ti čuvam

što i nije loša ideja, daj višak nekome kome vjeruješ i reci da ti ne smije vratiti dok se ne skupi 20000 ili do određenog datuma
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Datum registracije
    14-06-09
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: ivan24 Pogledaj Poruke
    kakvo je ovo pitanje uopće
    Kako da sačuvam novac.
    Jeli postoji mogućnost u nekoj banci ići sa nekakvom štednjom "uplatim koliko mogu taj mjesec".
    Da nekad u mjesecu uplatim oko 1000,a nekad i oko 2500 te da se limitiram kada dođe 20 000 kuna da ih podignem.
    Ili postoji neka bolja kombinacija.

Lajkaj nas na Facebooku