| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk A šta to znači? Na lijep način je rekao da je Split isti kao Šibenik samo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Citat:
![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Svaki je grad nekome lijep a nekom nije...meni osobno nema grada na moru a da je ružan Ako ima more, to ga u mojim očima momentalno uljepša za 99%. Zagreb mi ne može biti nikako ružan kad mi je u srcu Jednostavno volim taj gradŠto se tiče svakog drugog grada na ovom svijetu, mislim da svaki ima neku svoju čar za koju netko tko dođe u njega niti ne zna ![]() Meni osobno Osijek nema ništa što mi se posebno sviđa i što posebno volim, a i većina ljudi su tamo neki čudni Ali od Osijeka mi je još gori Beli Manastir E tu se stvarno nema šta vidjeti ![]() A ti Selo, uopće ne želim komentirati tvoju tvrdnju da je u Hrvatskoj samo Zagreb grad, a sve drugo sela Jer i sam si za sebe rekao da si primitivna seljačina pa mislim da to samo time i dokazuješ ![]() |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Citat:
Aha. A kad to kaže netko iz Zagreba, onda se samo mogu iskidat od smijeha. Jer kad bi morao nekome obijasnit što je to ružan grad, samo bi pokazao sliku zagrebačke panorame ![]() | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
Nemam ništa protiv Split, Šibenika ,Zadra...itd, svi gradovi su lijepi na svoj način, kao što imaju i svoje crne rupe. Što se tiče "Zagrebačke panorame", vidio sam što ste vi dolje napravili od Žnjana - katastrofa, Split je po meni uz Vir mjesto sa najviše bespravne gradnje... ![]()
| | |
| | #25 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Kad sam rekao zagrebačku panoramu, mislio sam na Zagreb generalno. Žnjan je zajeban, ali meni je takvo 99% Zagreba doduše - moran to ponovit - nečije viđenje svakog grada je SUBJEKTIVNO |
| | |
| | #26 (permalink) | |
Ovo sad ozbiljno govorim, nije Zagreb tak puno zajeban, ima mjesta koja su zajebana, al da je 99% -nemoj me zezat. Koji je onaj 1%?! ![]()
| | |
| | #27 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak Kad kažem "zajeban" mislim da očajno izgleda. Ne govorim o bespravnoj gradnji - toga ima svugdi. Nije Split najgori, i nije Žnjan jedino misto u Splitu di se bespravno gradi. Kompletan Kman je napravljen bespravno, kompletne Pujanke još nisu uplanjenje (a u ta dva kvarta ima cca 100.000 stanova). Kompletna obala od Kaštela preko Splita pa do Pelješca je skoro cijela bespravna - dakle, ima toga koliko hoćeš. Onaj 1% je centar grada - to na nešto liči, samo za moj gušt previše "miteleuropski". Centar Zagreba, Beča, Bratislave, Praga... meni je to sve nekako na isti kalup, razlike su samo u veličini grada i širini ulica... ne sviđa mi se i gotovo! Opet ponavljam - SUBJEKTIVNO ![]() |
| | |
| | #28 (permalink) | |
Sve to stoji ali 99%- stvarno nevjerojatno pa makar bilo i subjektivno. ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: najruzniji |
« Park prirode - Kopački rit
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:39.

Ako ima more, to ga u mojim očima momentalno uljepša za 99%.
Jednostavno volim taj grad
Ali od Osijeka mi je još gori Beli Manastir