Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Lijepa Naša Raspravljate o temi Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk A šta to znači? Na lijep način je rekao da je Split isti kao Šibenik samo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-05-06, 15:00   #21 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika lucky_strike_08

Datum registracije: 11-01-06
Poruka: 907
lucky_strike_08 se izdvaja iz mase
Re: Najružniji grad/mjesto/selo/zaselak

Citat:
Pravi autor: damfisk
A šta to znači?
Na lijep način je rekao da je Split isti kao Šibenik samo veći...hehhehe..
Odgovori sa citatom
Star 05-05-06, 15:01   #22 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Svaki je grad nekome lijep a nekom nije...meni osobno nema grada na moru a da je ružan Ako ima more, to ga u mojim očima momentalno uljepša za 99%.
Zagreb mi ne može biti nikako ružan kad mi je u srcu Jednostavno volim taj grad
Što se tiče svakog drugog grada na ovom svijetu, mislim da svaki ima neku svoju čar za koju netko tko dođe u njega niti ne zna
Meni osobno Osijek nema ništa što mi se posebno sviđa i što posebno volim, a i većina ljudi su tamo neki čudni Ali od Osijeka mi je još gori Beli Manastir E tu se stvarno nema šta vidjeti

A ti Selo, uopće ne želim komentirati tvoju tvrdnju da je u Hrvatskoj samo Zagreb grad, a sve drugo sela Jer i sam si za sebe rekao da si primitivna seljačina pa mislim da to samo time i dokazuješ
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-05-06, 15:07   #23 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,850
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: lucky_strike_08
Na lijep način je rekao da je Split isti kao Šibenik samo veći...hehhehe..

Aha. A kad to kaže netko iz Zagreba, onda se samo mogu iskidat od smijeha. Jer kad bi morao nekome obijasnit što je to ružan grad, samo bi pokazao sliku zagrebačke panorame
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-05-06, 15:14   #24 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Aha. A kad to kaže netko iz Zagreba, onda se samo mogu iskidat od smijeha. Jer kad bi morao nekome obijasnit što je to ružan grad, samo bi pokazao sliku zagrebačke panorame
Hehehehe... nisam mislio ništa loše svojim komentarom samo sam rekao ono što je rekao dečko prije mene jer nije imao muda reći to na glas, al vidim da ću se morat umješat.
Nemam ništa protiv Split, Šibenika ,Zadra...itd, svi gradovi su lijepi na svoj način, kao što imaju i svoje crne rupe.

Što se tiče "Zagrebačke panorame", vidio sam što ste vi dolje napravili od Žnjana - katastrofa, Split je po meni uz Vir mjesto sa najviše bespravne gradnje...
Odgovori sa citatom
Star 05-05-06, 15:30   #25 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Kad sam rekao zagrebačku panoramu, mislio sam na Zagreb generalno. Žnjan je zajeban, ali meni je takvo 99% Zagreba

doduše - moran to ponovit - nečije viđenje svakog grada je SUBJEKTIVNO
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-05-06, 15:34   #26 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Kad sam rekao zagrebačku panoramu, mislio sam na Zagreb generalno. Žnjan je zajeban, ali meni je takvo 99% Zagreba

doduše - moran to ponovit - nečije viđenje svakog grada je SUBJEKTIVNO

Ovo sad ozbiljno govorim, nije Zagreb tak puno zajeban, ima mjesta koja su zajebana, al da je 99% -nemoj me zezat.

Koji je onaj 1%?!
Odgovori sa citatom
Star 05-05-06, 15:40   #27 (permalink)
women loving misogynist

Kad kažem "zajeban" mislim da očajno izgleda.

Ne govorim o bespravnoj gradnji - toga ima svugdi. Nije Split najgori, i nije Žnjan jedino misto u Splitu di se bespravno gradi. Kompletan Kman je napravljen bespravno, kompletne Pujanke još nisu uplanjenje (a u ta dva kvarta ima cca 100.000 stanova). Kompletna obala od Kaštela preko Splita pa do Pelješca je skoro cijela bespravna - dakle, ima toga koliko hoćeš.

Onaj 1% je centar grada - to na nešto liči, samo za moj gušt previše "miteleuropski". Centar Zagreba, Beča, Bratislave, Praga... meni je to sve nekako na isti kalup, razlike su samo u veličini grada i širini ulica... ne sviđa mi se i gotovo!

Opet ponavljam - SUBJEKTIVNO
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-05-06, 15:49   #28 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Kad kažem "zajeban" mislim da očajno izgleda.

Ne govorim o bespravnoj gradnji - toga ima svugdi. Nije Split najgori, i nije Žnjan jedino misto u Splitu di se bespravno gradi. Kompletan Kman je napravljen bespravno, kompletne Pujanke još nisu uplanjenje (a u ta dva kvarta ima cca 100.000 stanova). Kompletna obala od Kaštela preko Splita pa do Pelješca je skoro cijela bespravna - dakle, ima toga koliko hoćeš.

Onaj 1% je centar grada - to na nešto liči, samo za moj gušt previše "miteleuropski". Centar Zagreba, Beča, Bratislave, Praga... meni je to sve nekako na isti kalup, razlike su samo u veličini grada i širini ulica... ne sviđa mi se i gotovo!

Opet ponavljam - SUBJEKTIVNO

Sve to stoji ali 99%- stvarno nevjerojatno pa makar bilo i subjektivno.
Odgovori sa citatom
Star 05-05-06, 15:52   #29 (permalink)
women loving misogynist

A šta ću... Ubij me, al' tako mislin i gotovo!
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-05-06, 15:56   #30 (permalink)
Uvaženi forumas

Dobro ok, skužio sam subjektivnost je dvoje drugo ime..
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: najruzniji

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108