| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi Raspisan natječaj za pelješki most u Društvo forumu; Citat: Objavljen je međunarodni javni natječaj za gradnju mosta Pelješac. Ponude će se prikupljati do kraja kolovoza. Prema procjeni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| prof. Foruma | Raspisan natječaj za pelješki most Citat:
Dakle, ipak se gradi. Vise necemo morati prelaziti kroz drugu drzavu da bi dosli do Dubrovnika.
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride | |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Raspisan natječaj za pelješki most Da, raspisan je natječaj - nitko nema komentara od forumaša. Ali ima stara dama svoj prijedlog. Net.hr Citat:
Mi još nismo u EU - na dobrom smo putu da uđemo do kraja desetljeća, a BiH će vjerovatno pričekati još desetak godina jer osim njenih unutarnjih problema postoje i problemi u Uniji koji se moraju riješiti da bi se nastavilo proširenje. Ja sam na stajalištu da bar ovaj put ustrajemo u svojoj ideji te da se nastavi projekt izgradnje mosta bez obzira na mišljenje EU, da bar fizički zemlja ne bude razdvojena, odnosno da ne moramo (a možemo ako sve štima) nikoga pitati smijemo li do Dubrovnika i nazad. U normalnim okolnostima ne bi trebalo biti problema i bez mosta, ali u slučaju kriza ... Mislim da ovaj most nikome ne bi trebao smetati.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Raspisan natječaj za pelješki most Taj most bi koristio razvoju Pelješca, Korčule a najviše Lastova.
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
![]() |
| Tagovi: kopno, most, peljesac, peljeski |
« Jarmina
|
Tko pali požare? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:44.