Šta nije izraz bosančerosi?
Nego, e'o jedna prigodna
Raspravljate o temi topic za bosance u Lijepa Naša forumu, dio Društvo foruma; Heheheheh, ne da meni vrag mira. Na prijedlog moje drage prijateljice Bosanke i moje osobno uvjerenje vrijeme je i da ...
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Šta nije izraz bosančerosi?
Nego, e'o jedna prigodna
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
Od milja s "đ"![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Poznavajući jednu bosansku obitelj,dolazim do zaključka da najveća ljubav u njih postiji između braće,i da često ogovaraju svoje žene.
Ne generaliziram,samo govorim za njih![]()
When your chips are down,and your highs are low...joyride
Evo da vam i ja dam svoju podršku!!!
A otvoreno je
Jedna od prijedloga za temu na SRZ - u ne znam kojem razredu bila je što misle o Bosancima.
Na što je jedan učenik odgovorio svi su tu u Bistri![]()
stupid is as stupid does
Ona sebe deklarira kao čistokrvnu bosanku, ja sebe pak kao hercegovku s mjestom rođenja u Bosni.
Ufff što volim Dugme...
Evo jedna od Kemala.
mašala!