| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Lijepa Naša Raspravljate o temi VUkovar u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ivana0015 nadam se da si skužio da sam mislila na kolegu srbija vu. a ja da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| side scrolling arcade action gamer | Re: VUkovar Citat:
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Re: VUkovar Oh, ovo me jako iznenadilo. Da neki vukovarski branitelj vidi što si napisao, razbio bi te. Nickname vu srbija ne može biti na hr. forumu. Srbi su razarali naše gradove i ubijali naš narod, a danas se i dalje vodi politika koja će u vukovaru ostaviti mržnju dugi niz godina. I zato mi nemoj reći da to nije dovoljno za ban!!!!! Dovoljno je da ga se izbaci sa foruma zauvijek!!!!!!!!!!!!!! Nisi u pravu! Da su srbi zauzeli moj grad, ja sada ovdje ne bi pisao ništa, nego bi trunuo zabijen u jamu!!!! Taj vu srbija mora otići. Nickname je isto što i avatar, stoga... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VUkovar Ne mora vu srbija otić, i to zato što: 1. Nije učinio prekršaj za bann. Kad to učini, bit će banniran. I to odmah. 2. Njegov nick nije uvredljiv. Koliko god to tebi možda smeta, Srbija je država koja postoji, a "vu" može značit svašta, od prva dva slova imena "Vuk" pa do nečeg sasvim desetog. To što ti misliš da "vu" predstavlja "Vukovar", ne znači da je to zaista i tako. Pa čak i da predstavlja, niti jedno pravilo foruma ne zabranjuje da se kratica jednog grada stavi u nick zajedno sa imenom druge zemlje 3. Da, Srbi su razarali naše gradove i ubijali naš narod, ali forumaš "vu srbija", koliko mi znamo, nikog nije ubio i ništa nije razorio. Samo zato što je Srbin i što ti ide na živce njegov nick, nije dovoljan razlog da dobije bann. Kužiš? To ti je demokracija, stari... Koji put ide na živce, i to gadno, ali jebi ga...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #26 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VUkovar Ne znam zašto si ti dobio bann zbog Muhameda? Ja ti zbog toga ne bi dao bann, i to moraš pitat onog tko ti je dao bann. A nick "vu srbija" nije uvrijedljiv, kao što sam već rekao, jer ta slova "vu" mogu značit svašta... Možda se čovjek zove Vukašin i živi u Srbiji? ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| side scrolling arcade action gamer | Re: VUkovar Citat:
I ne trebaš ti govorit U IME branitelja...
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VUkovar Citat:
Kad srbija vu napiše ili stavi neku sliku recimo neki četnički simbol vezan uz Vukovar dobit će bann...kratko i jasno...
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Re: VUkovar Citat:
Šta misliš da je neki vukovarac vidio nickname onog... mene taj nickname podsjeća na vukovar srbija i to svakoga podsjeća na isto. A takav nickname u meni budi osjećaje. Slušao sam ja svakakve priče i neke od izjava vodećih srba na teritoriju istočne slavonije. Moje je naselje ono govno od šešelja htjelo: "...višnjevac i josipovac kao šećer na kraju" i zato mi nemoj tu neke muslimane praviti herojima. Takvo nešto čuti nakon 17 godina i živjeti pored srba u tom istom naselju je jadno. A onda mi neki... ne smijem svoju ljutnju iskalit provocira sa vu srbija i još podjebava o tome kako moram doći u vukovar pa ću vidjet. Ma što ću ja to vidjet?! A šta i da dođem? Takve me izjave živciraju i sada stvarno shvaćam kako je vukovarcima. Definitivno suosjećam s njima. A tebi smeta bomba na turbanu?! Pa ovo je demokracija, čovječe. Ah da, ja zaboravio. Ipak je to samo na papiru. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: vukovar |
« Korčula+turizam
|
Zaprešić »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:18.