Pokazujem rezultate 1 do 7 od 7

Driveri

Raspravljate o temi Driveri u Linux forumu, dio Računala foruma; Jeli možda neko zna di ima skinit sve drivere za OS Linux Kubuntu KDE 2.4.4. za HP 6715b? ako neko ...

prof. Foruma Avatar od korisnika Splitskadica
    Datum registracije
    10-10-07
    Poruka
    1,814
    Liked
    0 times

Driveri

Jeli možda neko zna di ima skinit sve drivere za OS Linux Kubuntu KDE 2.4.4. za HP 6715b?
    ako neko zna molim da mi stavi link!

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Nowhereman
    Datum registracije
    21-03-08
    Starost
    31
    Poruka
    710
    Liked
    0 times

Re: Driveri

koji driveri ti trebaju? hmmm...mislim da bi kubuntu trebao pronaci sve drivere..inace se driveri ne ubacuju na linuxu...rijetko i to samo wireless kad se ide preko ndswrapper-a..ali to je na nekim drugim distribucijama...ubuntu,kubuntu mora raditi
    He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
    making all his nowhere plans for nobody.

Datum registracije
    10-10-07
    Poruka
    1,814
    Liked
    0 times

Tribaju mi svi driveri...barem to mislim
    Nemam zvuk kad pokrenem pismu ili video, treperi mi ekran malo, skinia sam neki biljar, vidi se da je grafika katastrofalna, ne radi mi wireless...

e da nasa sam to sa ndswrapperom, ali ima samo wireless i pise da je instaliran.

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Nowhereman
    Datum registracije
    21-03-08
    Starost
    31
    Poruka
    710
    Liked
    0 times

mozda ti je slaba graficka za KDE..ovako,napravi update Kubunta, restartaj komp, idi na SYSTEM>ADMINISTRATION>HARDWARE DEVICES i tamo ce ti biti driver za wireless kojeg moras aktivirati..a mozda i za zvuk..ovako je tesko kad si odgovaramo svakih 6-7 sati...napisi nesto vise ili dodji na MSN pa cemo rijesiti.
    He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
    making all his nowhere plans for nobody.

Datum registracije
    10-10-07
    Poruka
    1,814
    Liked
    0 times

e to bi bilo dobro
    ja san skoro stalno na msn

vidis nisam razmislja o tome da bi mogla graficka bit preslaba

Datum registracije
    10-10-07
    Poruka
    1,814
    Liked
    0 times

Evo sad sam umisto Kubuntu-a, stavia Ubuntu 9.04.
    Izgleda da je pripozna drivere, ali imam sad jedan drugi problem, kada idem nesto instalirat kaze mi da nemam više slobodne memorije, a na disku na kojem je Linux instaliran piše da ima još 22 GB slobodno.Kod instalacije me uopce ne pita di zelim instalirat nego mi jednostavno kaze da nema prostora...

Datum registracije
    10-10-07
    Poruka
    1,814
    Liked
    0 times

Rješeno i to na način da sam u windowsima izbrisa sve particije osim one di su windowsi i ponovo instalira Ubuntu.Sad je sve ok.Ostaje mi samo još pronać Grub, da prominim redosljed u grubu (da windowsi budu primarni).Instalira sam neki Grub2 priko synapticsa, ali sad taj isti ne mogu nikako nac.Na Kubuntu-u sam ga naša lako.

Lajkaj nas na Facebooku