Ubuntu, makar sad trenutno nemam dual boot ... čekam novu verziju, onda preslažem komp.
Imam nekoliko Live CD za spas sustava kad sve zakaže (Ubuntu, Knopix)
Raspravljate o temi KOju distribuciju koristite? u Linux forumu, dio Računala foruma; Koja vam je distribucija najblja i koju koristite? Ja koridtikm PCLINUXOS jer je jako dobra jednostavn i dobrog izgleda....
Sex nije samo fizicka radnja, Sex je Umjetnost!!
Ubuntu, makar sad trenutno nemam dual boot ... čekam novu verziju, onda preslažem komp.
Imam nekoliko Live CD za spas sustava kad sve zakaže (Ubuntu, Knopix)
ja nemogu radit sa Ubuntu jer ga totalno ne kuzim!!! Imam i ja ja dual boot, pa sad ti je izasao novi cd sa Ubuntu ja sam ga bio narucio preko neta.
Sex nije samo fizicka radnja, Sex je Umjetnost!!
Slackware 12
Ubuntu Linux...
Bila je to ljubav na prvi pogled. Do nedavno sam bio zagriženi windowsovac, pa mi je i zadao dosta muka.
Ali bez muke nema nauke.![]()
Ubuntu... iako sam isprobao i druge distr... al ubuntu mi je nekak najbolje sjeo ^^
jeli iko zna di mogu skinit ubuntu?jel triba neki ekstra jak stroj za to (ka npr, za vistu) ili moze na slabijem pc-u radit?
mozes ga skinuti na Ubuntu Home Page | Ubuntu i nije potrebna neka zvijer od racunala da ga pokrenes.... ukoliko imas stariji komp preporucio bi ti da instaliras xubuntu ..
ako je .iso file mozes ga sprzit na cd jer ti je to image.
imas nero? samo otvori nero i burn image to disc...