daaaaaj jeste normalni mislim da je suvisuzanna rasprava o ovakvom obliku idiotizma i poremecenosti
riga mi se na takve "ljude" jadne zivotinje, jebemu sve stvarno ima svega na ovom svijetu, malo je preporemecen posta![]()
Raspravljate o temi Animal sex u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: drtsi lol čina da životinja želi odbiti taj sex ona bi to sigurno uspjela(bar ove veće).. a kolko ...
daaaaaj jeste normalni mislim da je suvisuzanna rasprava o ovakvom obliku idiotizma i poremecenosti
riga mi se na takve "ljude" jadne zivotinje, jebemu sve stvarno ima svega na ovom svijetu, malo je preporemecen posta![]()
Jel ti to vrijeđaš moju inteligenciju ili šta? Lool pa za koji klinac bi ja tebi slao pm, o čemu normalnome ja imam s tobom za pričat..
ahhahahahhahahahahah![]()
![]()
![]()
![]()
e ne mogu vjerovat, pa ovo je vrhunac svega. ja želim gOSPODARICI lizat šupak i zato ju želim privuć buahahah
(oprostite gospodarice ali samo mi je bila potrebna jedna mala svađica a za to ste poslužili i više nego dobro)
pa tEBE već pola foruma mora zaobilazit kako si krenula
Pozdrav
Ispričavam se na offtopicu, neću više, morao sam, jače je to bilo od mene![]()
glupo ti je pitanje
Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead.
tu doggy stile dobiva posve novo značenje![]()
![]()
- the chase is better than the catch -
šta je sljedeće? Sex sa biljkama?
da! vegeterijanski sex![]()