Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Crossdreseri/Transvestiti u Društvo forumu; Ne znam da li je ova tema bila, no never mind.... Što mislite o tome i da li nekoga sexualno ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-04-08, 13:28   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,529
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto
Crossdreseri/Transvestiti

Ne znam da li je ova tema bila, no never mind....
Što mislite o tome i da li nekoga sexualno privlače takve osobe ili možda ima među vama netko sa takvim fetišom.

To je jedan od mojih najvećih fetiša..Strast prema takvim osobama potječe iz djetinjstva, kada sam školske prijatelje, oblačila u maminu garderobu, uključujući i donji veš, šminkala ih itd...
S vremenom sam ostvarila takve svoje fantazija i imala nekoliko veza sa takvim osobama..
Osobito me napaljivalo ih gledati u ženskom donjem rublju sa štiklama i perikom, našminkani, kako drkaju..
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 13:35   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,885
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Crossdreseri/Transvestiti

nekoga valjda privlače, mada ne razumijem zašto

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 13:38   #3 (permalink)
prof. Foruma

Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Ne znam što ti tu nije jasno..
Kaoš to tebe privlači nešti i sexualno te uzbuđuje, tako i mene privlače oni..ili kao što njih pali oblačenje u žensku odjeću
Sama pomisao da mi bude mala kurvica, moja pičkica, me napaljuje do ludila
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 16:02   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Poruka: 1,094
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Svi mi koji volimo maškare zimi i ljeti!!!
Star 10-04-08, 16:09   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 657
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
Ne znam što ti tu nije jasno..
Kaoš to tebe privlači nešti i sexualno te uzbuđuje, tako i mene privlače oni..ili kao što njih pali oblačenje u žensku odjeću
Sama pomisao da mi bude mala kurvica, moja pičkica, me napaljuje do ludila
Jebote, kad ovo čitam, kao da piše neki lokalni muškarac a ne žensko
Korozija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 19:43   #6 (permalink)
prof. Foruma

hehe..
imam sise, a ništa mi ne visi..onda sam Žena, zar ne?
samo ne stereotip žene u patrijahalnom društvu
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 19:49   #7 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,074
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
hehe..
imam sise, a ništa mi ne visi..onda sam Žena, zar ne?
samo ne stereotip žene u patrijahalnom društvu
sve me vise strah tebe, ono sta ako me nadjes negdje vani, otmes, obuces u kurvu i budes mi svodnik

ne bih volio biti tvoja mala kurvica
bbbtrnje je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 19:50   #8 (permalink)
prof. Foruma

Zar nisu divne pičkice, slatke kurvice

cross 2.jpg

cross 1.jpg

cross.jpg
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 19:51   #9 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Poruka: 15,885
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

nisu

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 19:52   #10 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,074
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

nisu
bbbtrnje je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103