| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Crossdreseri/Transvestiti u Društvo forumu; Ne znam da li je ova tema bila, no never mind.... Što mislite o tome i da li nekoga sexualno ... |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Crossdreseri/Transvestiti Ne znam da li je ova tema bila, no never mind.... Što mislite o tome i da li nekoga sexualno privlače takve osobe ili možda ima među vama netko sa takvim fetišom. To je jedan od mojih najvećih fetiša..Strast prema takvim osobama potječe iz djetinjstva, kada sam školske prijatelje, oblačila u maminu garderobu, uključujući i donji veš, šminkala ih itd... S vremenom sam ostvarila takve svoje fantazija i imala nekoliko veza sa takvim osobama.. Osobito me napaljivalo ih gledati u ženskom donjem rublju sa štiklama i perikom, našminkani, kako drkaju..
__________________ Mistress Ancksunamun |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Crossdreseri/Transvestiti nekoga valjda privlače, mada ne razumijem zašto
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Crossdreseri/Transvestiti Ne znam što ti tu nije jasno.. Kaoš to tebe privlači nešti i sexualno te uzbuđuje, tako i mene privlače oni..ili kao što njih pali oblačenje u žensku odjeću Sama pomisao da mi bude mala kurvica, moja pičkica, me napaljuje do ludila ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 657
![]() ![]() ![]() | Re: Crossdreseri/Transvestiti Citat:
![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Crossdreseri/Transvestiti nisu
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:20.