| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi drkanje u Društvo forumu; ajmo da cujem, koliko puta drkate na dan... |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | drkanje ajmo da cujem, koliko puta drkate na dan
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 19-10-05 u 14:26. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Ne znam šta da odaberem, ne drkam svaki dan ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Citat:
btw. 73 posta ne 50 ![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | momkci, tnx na dobrodošlici, al ipak bi mogli malo smanjiti te postove, bar na 50...jbg, radim, na poslu sam i ne stignem toliko postati...btw, bolje 50 kvalitetnih postova, nego 73 bezvezna....ako ne smanjite na 50, počet ću sa potpisivanjem peticije ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Citat:
P.S. Drz'mo se teme..drkanje ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-09-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,164
![]() | P.S. Drz'mo se teme..drkanje [/quote]Apropo teme.... - Doktore, pecka me glavić. - Da li imate redovit seksualni život? - Da - Opišite mi malo, molim Vas. - Ujutro kad se probudim, odmah maznem ženu. Kad dođem na posao, sekretarica mi ga odmah popuši... Za vrijem gableca, skoknem u obližnji hotel, znate slatka jedna mala, pa 2-3 puta... Onda se vratim u firmu i pred kraj opet maznem sekretaricu.. Po povratku kući, svratim malo do kume i nju maznem.. Dođem kući već predvečer, a ženica spremi dobru klopicu, pa šta ću, da joj se revanširam i nju maznem... - Pa gospodine, onda je sasvim normalno da Vas pecka glavić. - Joj, a ja se uplašio da mi je to od drkanja.... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: masturbacija, masturbiranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:37.

o