| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi jeste li ikad koristili neki xy predmet za penetraciju (npr krastavac,...) u Društvo forumu; jeste li koristili bilo koji predmet za penetraciju (krastavac, pivsku bocu,metlu ili što se već našlo pri ruci)? ... |
| | #1 (permalink) |
| Banned | jeste li ikad koristili neki xy predmet za penetraciju (npr krastavac,...) jeste li koristili bilo koji predmet za penetraciju (krastavac, pivsku bocu,metlu ili što se već našlo pri ruci)? u to ne ubrajam vibrator...on je klasičan,nego baš ovako neki predmet...ajde nemojte se sramiti,slobodno podijelite svoje iskustvo....ako jeste napišite i koji ste predmet koristili te kako to da ste se baš s tim predmetom poslužili...i naravno kako vam je bilo...bez offtopičarenja i suvišnog spama ![]() ja nisam ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li ikad koristili neki xy predmet za penetraciju (npr krastavac,...) Jel ti obitelj zna kakve snove sanjaš, da u 10 ujutro otvaraš ovakve topike?? ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Veteran | Re: jeste li ikad koristili neki xy predmet za penetraciju (npr krastavac,...) Sve se bojim da će netko ako je to i radio iskreno odgovoriti na ova tvoja pitanja ![]() OT: ja nisam ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) | ||
| Banned | Re: jeste li ikad koristili neki xy predmet za penetraciju (npr krastavac,...) Citat:
Citat:
joks,sigurno nisi?? ![]() | ||
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li ikad koristili neki xy predmet za penetraciju (npr krastavac,...) Nisam se ja orijentirao na to, nego činjenicu da se ovakve teme sjetiš u 10 ujutro, a ja ni o kavi ne mogu razmišljati, sve dok je ne popijem.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-08-08 Lokacija: iz mora:)
Poruka: 1,328
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li ikad koristili neki xy predmet za penetraciju (npr krastavac,...) ja se nadam da ti dečko ovo čita i da će ti konačno ponuditi nešto za penetraciju ![]() o.t. NE
__________________ My name is Blue,Bety Blue |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 6,138
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeste li ikad koristili neki xy predmet za penetraciju (npr krastavac,...) neukrotiva...a da ti nisi to probala pa sad provjeravaš jesi li jedina ovdje?
__________________ Who's Your daddy now! |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:11.

ili što se već našlo pri ruci)? u to ne ubrajam vibrator...on je klasičan,nego baš ovako neki predmet...ajde nemojte se sramiti,slobodno podijelite svoje iskustvo....