Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kako ugodno iznenaditi curu ? u Društvo forumu; Evo ovako, trebam savjet, kako biste iznenadili curu, tj kakvo bi joj iznenađenje pripremili. Situacija je sljedećeca...znam tu malu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-05-09, 10:47   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-07-07
Godina: 20
Poruka: 1,608
laaCoo se izdvaja iz maselaaCoo se izdvaja iz mase
Kako ugodno iznenaditi curu ?

Evo ovako, trebam savjet, kako biste iznenadili curu, tj kakvo bi joj iznenađenje pripremili.

Situacija je sljedećeca...znam tu malu dosta dugo, ali u zadnje vrijeme smo se počeli češće viđat, i trenutno se ne nalazimo u vezi, ali odnos nam nije baš prijateljski.

Mislio sam joj iznenenadit u subotu, pošto sam uzeo ključeve od stana mog starog, gdje nitko ne živi.
Stan je polunamješten ( kreveti, ormari, kuhinja ) znači nema tv-a, kompa itd..tak da o tom trebam vodit brigu.

E sad, ja sam mislio da pripremim neku laganu romantičnu večericu / ručak, pa ak mi netko može dat još neki savjet u svezi toga, ili smislit neko drukčije iznenađenje, samo naprijed
Odgovori sa citatom
Star 05-05-09, 10:49   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 18-06-08
Godina: 2
Poruka: 5,111
tendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjetitendre poison je sjajno za vidjeti
Re: Kako ugodno iznenaditi curu ?

Kažeš da niste u vezi, ali da vam odnos nije ni prijateljski. Znači, vi ste fuck buddies.
A ako joj želiš prirediti iznenađenje, očito ti gajiš neke osjećaje. Pa sad je pitanje kako će ona to uopće prihvatiti.
Što se mene tiče, romantična večera je nešto sasvim ok, ako ne želiš otići u pretjerivanje. Možda još neki cvjetić ili neka čokoladica.
tendre poison je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-05-09, 10:50   #3 (permalink)
GospodiČna maČki sliČna

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 23
Poruka: 7,801
Arylin je poznat svimaArylin je poznat svimaArylin je poznat svimaArylin je poznat svimaArylin je poznat svimaArylin je poznat svimaArylin je poznat svimaArylin je poznat svimaArylin je poznat svimaArylin je poznat svimaArylin je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Dobra ideja, još kupiš kolača pa ju hraniš
Arylin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-05-09, 10:54   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-07-07
Godina: 20
Poruka: 1,608
laaCoo se izdvaja iz maselaaCoo se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
Dobra ideja, još kupiš kolača pa ju hraniš
aha i mislio sam tako nešto....

Citat:
Pravi autor: tendre poison Pogledaj Poruke
Kažeš da niste u vezi, ali da vam odnos nije ni prijateljski. Znači, vi ste fuck buddies.
A ako joj želiš prirediti iznenađenje, očito ti gajiš neke osjećaje. Pa sad je pitanje kako će ona to uopće prihvatiti.
Što se mene tiče, romantična večera je nešto sasvim ok, ako ne želiš otići u pretjerivanje. Možda još neki cvjetić ili neka čokoladica.

a što se tiče " fuck buddies-a " još nije došlo baš do seksa, ali imam osjećaj da bi ga kasnije trebalo bit.

a i još jedna stvar, cura ima dečka i to malo duže vrijeme s kojim nije baš u nekoj vezi, tak da se konstantno moramo skrivat od očiju grada.

Zadnji Uredio laaCoo : 05-05-09 u 10:58.
laaCoo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-05-09, 11:46   #5 (permalink)
Najveći Car Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 23
Poruka: 7,093
shelby-eleanor je sjajno za vidjetishelby-eleanor je sjajno za vidjetishelby-eleanor je sjajno za vidjetishelby-eleanor je sjajno za vidjetishelby-eleanor je sjajno za vidjetishelby-eleanor je sjajno za vidjetishelby-eleanor je sjajno za vidjetishelby-eleanor je sjajno za vidjetishelby-eleanor je sjajno za vidjetishelby-eleanor je sjajno za vidjetishelby-eleanor je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: laaCoo Pogledaj Poruke
a i još jedna stvar, cura ima dečka i to malo duže vrijeme s kojim nije baš u nekoj vezi, tak da se konstantno moramo skrivat od očiju grada.
stvarno ne kuzim zasto neke ljude privlace osobe koje nemaju volje (ne zele) sredit svoj zivot..

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-05-09, 12:19   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 18-10-08
Poruka: 3,892
Scorpy je slavanScorpy je slavanScorpy je slavanScorpy je slavanScorpy je slavanScorpy je slavanScorpy je slavanScorpy je slavanScorpy je slavanScorpy je slavanScorpy je slavan

Eh, znaš onu priču o dobrim curama i zločestim dečkima, valjda je u tome stvar.
Odgovori sa citatom
Star 29-07-09, 05:56   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 50
Poruka: 5,112
saban sajnovic je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

možeš na više načina da ju iznenadiš ovisi o tome dali je devojka za zajebanciju.
pozovi jedno 10 drugara i reci im da se sakriju u stanu. Kada dođe do toga da se skinete pozovi ih i reci joj: sada će te jebat ovi svi moji jedan po jedan. Nakon toga kada prođe par sekundi zamoli ih da napuste sobu. Problem može da se javi ako ona u međuvremenu pristane.
Star 02-08-09, 13:08   #8 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika dream_theater

Datum registracije: 01-08-09
Godina: 21
Poruka: 36
dream_theater se izdvaja iz mase

ja sam svoju iznenadio isfuranom spikom al je svejedno upalio,postavio po stanu popalio mali miljun svijeća i pustio u pozadini tiho našu pjesmu,kad je vidjela situaciju,izraz na njenom licu je bio neprocjenjiv
dream_theater je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-08-09, 13:45   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 24
Poruka: 5,925
Locrian85 je poznat svimaLocrian85 je poznat svimaLocrian85 je poznat svimaLocrian85 je poznat svimaLocrian85 je poznat svimaLocrian85 je poznat svimaLocrian85 je poznat svimaLocrian85 je poznat svimaLocrian85 je poznat svimaLocrian85 je poznat svimaLocrian85 je poznat svima

Citat:
Pravi autor: dream_theater Pogledaj Poruke
našu pjesmu
Joj, što obožavam te pjesme...

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Locrian85 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-08-09, 13:47   #10 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika dream_theater

Datum registracije: 01-08-09
Godina: 21
Poruka: 36
dream_theater se izdvaja iz mase

ja nikako jer su obično dosadne i spore,ženska potreba za nečim takvim
dream_theater je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cura, iznenadjenje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114