Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 12

Kako ugodno iznenaditi curu ?

Raspravljate o temi Kako ugodno iznenaditi curu ? u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Evo ovako, trebam savjet, kako biste iznenadili curu, tj kakvo bi joj iznenađenje pripremili. Situacija je sljedećeca...znam tu malu dosta ...

prof. Foruma Avatar od korisnika laaCoo
    Datum registracije
    07-07-07
    Starost
    22
    Poruka
    1,624
    Liked
    0 times

Kako ugodno iznenaditi curu ?

Evo ovako, trebam savjet, kako biste iznenadili curu, tj kakvo bi joj iznenađenje pripremili.

Situacija je sljedećeca...znam tu malu dosta dugo, ali u zadnje vrijeme smo se počeli češće viđat, i trenutno se ne nalazimo u vezi, ali odnos nam nije baš prijateljski.

Mislio sam joj iznenenadit u subotu, pošto sam uzeo ključeve od stana mog starog, gdje nitko ne živi.
    Stan je polunamješten ( kreveti, ormari, kuhinja ) znači nema tv-a, kompa itd..tak da o tom trebam vodit brigu.

E sad, ja sam mislio da pripremim neku laganu romantičnu večericu / ručak, pa ak mi netko može dat još neki savjet u svezi toga, ili smislit neko drukčije iznenađenje, samo naprijed
    Music is my first, and will be my last love

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    653 times

Re: Kako ugodno iznenaditi curu ?

Kažeš da niste u vezi, ali da vam odnos nije ni prijateljski. Znači, vi ste fuck buddies.
    A ako joj želiš prirediti iznenađenje, očito ti gajiš neke osjećaje. Pa sad je pitanje kako će ona to uopće prihvatiti.
    Što se mene tiče, romantična večera je nešto sasvim ok, ako ne želiš otići u pretjerivanje. Možda još neki cvjetić ili neka čokoladica.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

GospodiČna maČki sliČna Avatar od korisnika Arylin
    Datum registracije
    12-07-07
    Starost
    25
    Poruka
    8,222
    Liked
    19 times

Dobra ideja, još kupiš kolača pa ju hraniš

prof. Foruma Avatar od korisnika laaCoo
    Datum registracije
    07-07-07
    Starost
    22
    Poruka
    1,624
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
    Dobra ideja, još kupiš kolača pa ju hraniš
    aha i mislio sam tako nešto....

Citat Pravi autor: tendre poison Pogledaj Poruke
    Kažeš da niste u vezi, ali da vam odnos nije ni prijateljski. Znači, vi ste fuck buddies.
    A ako joj želiš prirediti iznenađenje, očito ti gajiš neke osjećaje. Pa sad je pitanje kako će ona to uopće prihvatiti.
    Što se mene tiče, romantična večera je nešto sasvim ok, ako ne želiš otići u pretjerivanje. Možda još neki cvjetić ili neka čokoladica.

a što se tiče " fuck buddies-a " još nije došlo baš do seksa, ali imam osjećaj da bi ga kasnije trebalo bit.

a i još jedna stvar, cura ima dečka i to malo duže vrijeme s kojim nije baš u nekoj vezi, tak da se konstantno moramo skrivat od očiju grada.
    Zadnji Uredio laaCoo : 05-05-09 u 10:58
    Music is my first, and will be my last love

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

Citat Pravi autor: laaCoo Pogledaj Poruke
    a i još jedna stvar, cura ima dečka i to malo duže vrijeme s kojim nije baš u nekoj vezi, tak da se konstantno moramo skrivat od očiju grada.
    stvarno ne kuzim zasto neke ljude privlace osobe koje nemaju volje (ne zele) sredit svoj zivot..

Akademik Avatar od korisnika Scorpy
    Datum registracije
    18-10-08
    Poruka
    4,137
    Liked
    74 times

Eh, znaš onu priču o dobrim curama i zločestim dečkima, valjda je u tome stvar.
    Potpisi su za budale.

Akademik Foruma Avatar od korisnika saban sajnovic
    Datum registracije
    14-12-07
    Starost
    51
    Poruka
    5,862
    Liked
    1 times

možeš na više načina da ju iznenadiš ovisi o tome dali je devojka za zajebanciju.
    pozovi jedno 10 drugara i reci im da se sakriju u stanu. Kada dođe do toga da se skinete pozovi ih i reci joj: sada će te jebat ovi svi moji jedan po jedan. Nakon toga kada prođe par sekundi zamoli ih da napuste sobu. Problem može da se javi ako ona u međuvremenu pristane.

Starter Avatar od korisnika dream_theater
    Datum registracije
    01-08-09
    Starost
    23
    Poruka
    36
    Liked
    0 times

ja sam svoju iznenadio isfuranom spikom al je svejedno upalio,postavio po stanu popalio mali miljun svijeća i pustio u pozadini tiho našu pjesmu,kad je vidjela situaciju,izraz na njenom licu je bio neprocjenjiv

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: dream_theater Pogledaj Poruke
    našu pjesmu
    Joj, što obožavam te pjesme...

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Starter Avatar od korisnika dream_theater
    Datum registracije
    01-08-09
    Starost
    23
    Poruka
    36
    Liked
    0 times

ja nikako jer su obično dosadne i spore,ženska potreba za nečim takvim

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje