| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Kako ugodno iznenaditi curu ? u Društvo forumu; Evo ovako, trebam savjet, kako biste iznenadili curu, tj kakvo bi joj iznenađenje pripremili. Situacija je sljedećeca...znam tu malu ... |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: dreamland Godina: 20
Poruka: 1,608
![]() ![]() | Kako ugodno iznenaditi curu ? Evo ovako, trebam savjet, kako biste iznenadili curu, tj kakvo bi joj iznenađenje pripremili. Situacija je sljedećeca...znam tu malu dosta dugo, ali u zadnje vrijeme smo se počeli češće viđat, i trenutno se ne nalazimo u vezi, ali odnos nam nije baš prijateljski. Mislio sam joj iznenenadit u subotu, pošto sam uzeo ključeve od stana mog starog, gdje nitko ne živi. Stan je polunamješten ( kreveti, ormari, kuhinja ) znači nema tv-a, kompa itd..tak da o tom trebam vodit brigu. E sad, ja sam mislio da pripremim neku laganu romantičnu večericu / ručak, pa ak mi netko može dat još neki savjet u svezi toga, ili smislit neko drukčije iznenađenje, samo naprijed ![]()
__________________ Music is my first, and will be my last love |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 18-06-08 Godina: 2
Poruka: 5,111
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ugodno iznenaditi curu ? Kažeš da niste u vezi, ali da vam odnos nije ni prijateljski. Znači, vi ste fuck buddies. A ako joj želiš prirediti iznenađenje, očito ti gajiš neke osjećaje. Pa sad je pitanje kako će ona to uopće prihvatiti. Što se mene tiče, romantična večera je nešto sasvim ok, ako ne želiš otići u pretjerivanje. Možda još neki cvjetić ili neka čokoladica. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: dreamland Godina: 20
Poruka: 1,608
![]() ![]() | Re: Kako ugodno iznenaditi curu ? aha i mislio sam tako nešto.... ![]() Citat:
a što se tiče " fuck buddies-a " još nije došlo baš do seksa, ali imam osjećaj da bi ga kasnije trebalo bit. a i još jedna stvar, cura ima dečka i to malo duže vrijeme s kojim nije baš u nekoj vezi, tak da se konstantno moramo skrivat od očiju grada.
__________________ Music is my first, and will be my last love Zadnji Uredio laaCoo : 05-05-09 u 10:58. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Kako ugodno iznenaditi curu ? stvarno ne kuzim zasto neke ljude privlace osobe koje nemaju volje (ne zele) sredit svoj zivot..
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kako ugodno iznenaditi curu ? možeš na više načina da ju iznenadiš ovisi o tome dali je devojka za zajebanciju. pozovi jedno 10 drugara i reci im da se sakriju u stanu. Kada dođe do toga da se skinete pozovi ih i reci joj: sada će te jebat ovi svi moji jedan po jedan. Nakon toga kada prođe par sekundi zamoli ih da napuste sobu. Problem može da se javi ako ona u međuvremenu pristane.
__________________ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-08-09 Godina: 21
Poruka: 36
![]() | Re: Kako ugodno iznenaditi curu ? ja sam svoju iznenadio isfuranom spikom al je svejedno upalio,postavio po stanu popalio mali miljun svijeća i pustio u pozadini tiho našu pjesmu,kad je vidjela situaciju,izraz na njenom licu je bio neprocjenjiv ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 24
Poruka: 5,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ugodno iznenaditi curu ?
__________________ Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem... ××× Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj... |
| | |
![]() |
| Tagovi: cura, iznenadjenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:43.