| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi kako vratiti bivšeg? u Društvo forumu; LPK nisam na tebe mislila, puno ti hvala na savjetu... |
| | #22 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako vratiti bivšeg? Situacija je malo shkakljiva, jer on ima novu curu, sad je pitanje koliko je ozbiljno s tom curom?! Jedino sto ti preotaje je da ga zovnes i vidite se na kratko, tada mu kazes kako se kajes zbog svega sto je bilo (jer ti si kriva za raskid, koliko sam shvatila), da si se promenila i da zelis s njim ponovo... Dakle, direktno, bez ustezanja i glumatanja... Sad ti za efekte ili posledice tog potencijalnog razgovora ne garantujem... Niste vise tinejdjeri, niste neozbiljni i necete dozvoliti da se neko 'igra' (ponovo) vashim zivotima,...govorim ti to za njega, jer sve da te nije preboleo i da zeli ponovo tebe, ne znaci da ce se i odluciti na takav korak, jer...jednom si ga izneverila, i mozda ne bi rizikovao, narocito da igubi i tu curu sto je nasao.... Ali, to ti je jedini nacin da saznas, nemoj samo sedeti i iscekivati da se nesto desi ako vec imas u planu da ga vratis, bar ces ovako znati na cemu si... Ako nisi spremna na takav korak (pazi, moguce je i da te odjebe ili ismeje na nacin povredjenog macho-mena, nebitno sta oseca!), jednostavno ga zaboravi i kreni dalje...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: kako vratiti bivšeg? ma sve su to "sranja" kad svi govorimo ono sto ona ne zeli cuti.. da smo rekli da samo navali na njega, da ga pod svaku cijenu vrati nazad onda ne bi bila "sranja".. efekt ruzicastih naocala...
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,000
![]() | Re: kako vratiti bivšeg? Jeste kad čuli za onu:kad se jednom prekine nema povratka. Moguče je da te zaboravio.Iako uvik postoji opcija da je sa tom ženskom samo da te čini ljubomornom.To kod ženskih uvik pali ljubomora je neograničena ![]() |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-03-08
Poruka: 16
![]() | Re: kako vratiti bivšeg? shelby,ne tražim da mi netko kaže ono što želim čut,već da mi da neki konkretan koristan savjet. znam da bi ga trebala preboljet, znam da sam bila takva kakva jesam, al šta sad, da se ubijem?? želim probat nekako, ne znam kako mu pristupiti i to je to. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako vratiti bivšeg? Mislim da smo ti svi dovoljno rekli, ti sad razmisli i sama odluči što ćeš napravit..
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,139
![]() ![]() ![]() | Re: kako vratiti bivšeg? pošalji mu poruku...... i pozovi ga na piće----
__________________ ......i najgluplja žena može upravljati pametnim muškarcem, ali potrebna je veoma pametna žena da bi upravljala budalom...... |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,139
![]() ![]() ![]() | Re: kako vratiti bivšeg? drugačije neće shvatit da je gotovo,dok to ne proba...pozovi ga i vidi šta će ti reć....
__________________ ......i najgluplja žena može upravljati pametnim muškarcem, ali potrebna je veoma pametna žena da bi upravljala budalom...... |
| | |
![]() |
| Tagovi: bivs i, vratiti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:40.