| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Klub Masturbatora!!! u Društvo forumu; Otvaram članstvo kluba za sve masturbatore i one koji to žele biti, koji se ne stide, koji ne osuđuju i ... |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Otvaram članstvo kluba za sve masturbatore i one koji to žele biti, koji se ne stide, koji ne osuđuju i podržavaju, muške i ženske bez obzira koliko ševili usput! Uvjet članstva...masturbacija barem 3 puta tjedno ili više, ali dobro došli i svi prijatelji dobre volje i dalekih vidika!!! ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
a svaka čast za prvu člansku iskaznicu...prvi i počasni član za tolika muda...... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: KLUB MASTURBATORA!!! Ja sve vas masturbatore podržavam i samo naprijed,ne dajte se zastrašit ! Nije istina da ćete oslijepit zbog toga.
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: KLUB MASTURBATORA!!! Volim rucnu stimulaciju spolnih organa i obavljam ju vise od 3 puta tjedno. Uglavnom to nije moj organ ali nadam se da to nije problem... ![]()
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Offline | Re: KLUB MASTURBATORA!!! Eto, i ja se učlanjujem. Moje ime je joks, masturbiram u slobodno vrijeme i van njega ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: klub, masturbatora |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Novosti iz Hajduka | Vodoinstalater | Nogomet | 4861 | Danas 01:15 |
| Koncerti | k-fLiP | Glazba | 30 | 27-12-07 11:05 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:19.