Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koliko često je dovoljno često??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Ne znam na čemu im se veza temelji ali očito je da je ona nezadovoljna... a ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-09-07, 20:03   #21 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,615
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan
Re: Koliko često je dovoljno često???

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ne znam na čemu im se veza temelji ali očito je da je ona nezadovoljna... a i ja bi bila.
Ne znam za tebe, ali ponekad su veze dobre iako postoje problemi, ja još nisam bio u vezi u kojoj nisam naišao na neki problem, različitost ili slično. Da je dovoljno nezadovoljna ne bi joj mi na forumu trebali govoriti da prekine, mislim da je pametno tražiti drugo riješenje, a ne pobjeći od problema...

Citat:
A slažem se da se treba potrudit, ali obje strane.... kupovanje vibratora da ga ona manje gnjavi je znak da se on ne trudi, nego problem mete pod tepih...
Pa je, al jel rekla da pričaju i da se stvari na kratko promjene... znači nije da ignorira problem, samo još nisu našli riješenje koje bi obadvoje uvelo u isti ritam...
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 20:04   #22 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,653
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Sve stoji, razgovor i to, ali rekla je da se popravi ali kratkoročno...gle, ponekad riješenja nema i amen!
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 20:05   #23 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,345
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Pročitaj do kraja moj post koji sam editirala...

Citat:
ali ponekad su veze dobre iako postoje problemi, ja još nisam bio u vezi u kojoj nisam naišao na neki problem, različitost ili slično.
To, vjeruj mi, vrlo dobro znam... ipak sam bila u dugogodišnjoj vezi. Ali ako se samo jedna strana trudi nema tu kruha.
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 20:06   #24 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,615
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan
Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Sve stoji, razgovor i to, ali rekla je da se popravi ali kratkoročno...gle, ponekad riješenja nema i amen!
Točno... premalo poznajemo situaciju da bi joj savjetovali prekid, mislim da je to nešto o čemu bi sama trebala odlučiti. Neke stvari poput sugestija i iskustava su druga stvar, al da netko predlaže drastične stvari... mislim da je količina informacija koju možemo dobiti preko foruma premala da bi netko to mogao sa pravom predlagati...

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Pročitaj do kraja moj post koji sam editirala...
Jesam i odgovorio sa prije ovog posta...

Zadnji Uredio Wamp : 17-09-07 u 20:10.
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 20:09   #25 (permalink)
kruha i igara!

dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Istina, drastični savjeti tu nemaju mjesta...aznam o čem govorim pa djelomično ju shvaćam.
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 20:16   #26 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-08-07
Poruka: 52
gospon Šjor se izdvaja iz mase

odjebi ga!
ili ga napravi ljubomornim

misli da može imat tebe i sve komade slične tebi pa mu je dosadilo...
gospon Šjor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 22:25   #27 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-09-07
Godina: 30
Poruka: 14
illy se izdvaja iz mase
ljudi moji, hvala vam puno svima!!! super ste mi!!!

ko bi reko da će mi toliko ljudi htjeti pomoći savjetom???

i svi ste u pravu....

ALI!!! jeste li primjetili uzorak? cure su za "odpili ga", a dečki za "pomiri ga" (čast izuzecima)

a ja vam nisam ništa pametnija...

međutim, nitko mi nije rekao kakvo je vaše stajalište po tom pitanju... koliko je vama često dovoljno često????

imam li ja to krivi osjećaj ili imaš slična iskustva?

Zadnji Uredio eva : 17-09-07 u 22:32.
illy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 22:39   #28 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,296
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Meni tu nesto ne štima. Sex u vezi mora bit spontan, a ne da ti s njim radis neke dogovore. "Daj ti meni ovaj tjedan, pa cu te ja pustit na miru iduci."
Koji dogovori? Koje planiranje? Ako oboje ne izgarate od zelje, nema tu srece, a ni zadovoljstva. To je samo moje skromno misljenje.
Ja osobno to nebi trpila, ali naravno ja sam ja, a ti najbolje znas za sebe.
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 23:08   #29 (permalink)
kruha i igara!

Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 23:30   #30 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,345
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: illy Pogledaj Poruke
međutim, nitko mi nije rekao kakvo je vaše stajalište po tom pitanju... koliko je vama često dovoljno često????

imam li ja to krivi osjećaj ili imaš slična iskustva?
Potpisujem Evu.. i da, tvoji seksualni apetiti su normalni. I poželjni..
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cesto, dovoljno, koliko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114