| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koliko često je dovoljno često??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Ne znam na čemu im se veza temelji ali očito je da je ona nezadovoljna... a ... |
| | #21 (permalink) | ||
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,615
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često je dovoljno često??? Citat:
Citat:
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | ||
| | |
| | #22 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,653
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često je dovoljno često??? Sve stoji, razgovor i to, ali rekla je da se popravi ali kratkoročno...gle, ponekad riješenja nema i amen!
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,345
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često je dovoljno često??? Pročitaj do kraja moj post koji sam editirala... Citat:
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,615
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
Jesam i odgovorio sa prije ovog posta... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. Zadnji Uredio Wamp : 17-09-07 u 20:10. | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,653
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često je dovoljno često??? Istina, drastični savjeti tu nemaju mjesta...aznam o čem govorim pa djelomično ju shvaćam. ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-09-07 Lokacija: Zagreb Godina: 30
Poruka: 14
![]() | ljudi moji, hvala vam puno svima!!! super ste mi!!! ko bi reko da će mi toliko ljudi htjeti pomoći savjetom??? i svi ste u pravu.... ALI!!! jeste li primjetili uzorak? cure su za "odpili ga", a dečki za "pomiri ga" (čast izuzecima)a ja vam nisam ništa pametnija... međutim, nitko mi nije rekao kakvo je vaše stajalište po tom pitanju... koliko je vama često dovoljno često???? imam li ja to krivi osjećaj ili imaš slična iskustva? Zadnji Uredio eva : 17-09-07 u 22:32. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,296
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko često je dovoljno često??? Meni tu nesto ne štima. Sex u vezi mora bit spontan, a ne da ti s njim radis neke dogovore. "Daj ti meni ovaj tjedan, pa cu te ja pustit na miru iduci." Koji dogovori? Koje planiranje? Ako oboje ne izgarate od zelje, nema tu srece, a ni zadovoljstva. To je samo moje skromno misljenje. Ja osobno to nebi trpila, ali naravno ja sam ja, a ti najbolje znas za sebe.
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cesto, dovoljno, koliko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:53.

(čast izuzecima)