| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koliko puta ste se najviše sexali u jednom danu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: macic Je ozbiljno, to mi se desilo poslije dočeka 2005 god. Tad mi je žena bila cura ... |
| | #21 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
.....mnogo kume.....a o špricanju u drugom dijelu.... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko puta ste se najviše sexali u jednom danu? Citat:
![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko puta ste se najviše sexali u jednom danu? Citat:
![]() ![]() luda znanost ta matematika ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
u jebote koja statistika!!!!! Ma na ti rep jer si se to uopće potrudio izračunati!!! ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Banned | Re: Koliko puta ste se najviše sexali u jednom danu? osobno mislim da je vremenski puno bitnije ... dakle, koliko ste najviše vremena u jednom danu potrošili na seks ... jer treba uzet u obzir da seks nije samo nutra-van, imaš kaj radit i rukama (prstima), ustima (jezikom) i tak to .. jelda? i kaj ak recimo popiješ 4-5 piva, ne svršiš prvi put uopće, a partnerica poslje 3. - 4. put prestane brojat ... i na kraju shvatiš da je prošlo 3 i pol sata? kak se to računa? ![]() |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko puta ste se najviše sexali u jednom danu? ma glupo mi je to brojanje...šta npr....ak sam se ja 3 sata bez prestanka, a mačić 6 puta u pola sata......šta se on kao jebo više od mene???? ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: sex u danu, vodjenje ljubavi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:58.