Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Koliko puta ste se najviše sexali u jednom danu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: macic Je ozbiljno, to mi se desilo poslije dočeka 2005 god. Tad mi je žena bila cura ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-04-07, 07:40   #21 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,991
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Koliko puta ste se najviše sexali u jednom danu?

Citat:
Pravi autor: macic Pogledaj Poruke
Je ozbiljno, to mi se desilo poslije dočeka 2005 god.
Tad mi je žena bila cura i umeli smo se!!!
Znaš ono slabo bi spavali skupa u stanu, pa tu večer prvi put sami u stanu 24sata!
I onda smo iskoristili to na najbolji način!!!
Gazili smo se koliko smo god mogli!
Ima sam tešku upalu mišića,a njega nisam osjeća par dana iza toga!
Pomoga mi je i alkohol!
hmmmm......14 puta u 24 sata....s tim da je bili po najmanje pola sata....uzmimo da imaš prosječni kurac od 15cm i da je svaki bod s obzirom na pijano stanje bio u intrevalima od 3 sekunde...znači da ti je draga bila pod opterećenjem od 300cm po minuti, odnosno 9000cm tijekom pola sata.....puta 14 puta.....što iznosi aktivno dužinsko opterećenje voljene cure s 126 000cm, odnosno 1260 metara kurca tijekom 24 sata.......ako otkaliramo nekih 20-25%....to je oko 1000 metara ili 1 km atakiranja nadobudnom kitom u 24 sata.... .....mnogo kume.....a o špricanju u drugom dijelu....
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 10:16   #22 (permalink)
prekfalificirana

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,210
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Koliko puta ste se najviše sexali u jednom danu?

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
hmmmm......14 puta u 24 sata....s tim da je bili po najmanje pola sata....uzmimo da imaš prosječni kurac od 15cm i da je svaki bod s obzirom na pijano stanje bio u intrevalima od 3 sekunde...znači da ti je draga bila pod opterećenjem od 300cm po minuti, odnosno 9000cm tijekom pola sata.....puta 14 puta.....što iznosi aktivno dužinsko opterećenje voljene cure s 126 000cm, odnosno 1260 metara kurca tijekom 24 sata.......ako otkaliramo nekih 20-25%....to je oko 1000 metara ili 1 km atakiranja nadobudnom kitom u 24 sata.... .....mnogo kume.....a o špricanju u drugom dijelu....
a za ubit u pojam od brojeva...tebi dosadno u životu
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 10:34   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 22
Poruka: 80
chocolate se izdvaja iz masechocolate se izdvaja iz mase

5 puta, ali pošteno!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 10:35   #24 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,459
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Citat:

luda znanost ta matematika
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 13:36   #25 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

a jel ... kaj se točno broji? kolko puta je partnerica svršila? ili ja? ili oboje?
dajte malo objasnite metodologiju
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 13:37   #26 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,604
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Citat:

u jebote koja statistika!!!!! Ma na ti rep jer si se to uopće potrudio izračunati!!!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 13:38   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
a jel ... kaj se točno broji? kolko puta je partnerica svršila? ili ja? ili oboje?
dajte malo objasnite metodologiju
Pa kako želiš. Macic npr. ubraja i drkicu
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 13:50   #28 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
Pa kako želiš. Macic npr. ubraja i drkicu
osobno mislim da je vremenski puno bitnije ... dakle, koliko ste najviše vremena u jednom danu potrošili na seks ... jer treba uzet u obzir da seks nije samo nutra-van, imaš kaj radit i rukama (prstima), ustima (jezikom) i tak to .. jelda?

i kaj ak recimo popiješ 4-5 piva, ne svršiš prvi put uopće, a partnerica poslje 3. - 4. put prestane brojat ... i na kraju shvatiš da je prošlo 3 i pol sata? kak se to računa?

silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 13:53   #29 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

onda ti lijepo izmisliš da ste 20 puta i ubjeđuješ ljude po forumu da je to istina
+ da vam je svih 20x bilo fenomenalno
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 13:54   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,604
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

ma glupo mi je to brojanje...šta npr....ak sam se ja 3 sata bez prestanka, a mačić 6 puta u pola sata......šta se on kao jebo više od mene????
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sex u danu, vodjenje ljubavi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113