Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Razvaljene pičke?? u Društvo forumu; Ajmo mi na ovu temu...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-04-08, 20:52   #81 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,102
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase
Re: Razvaljene pičke??

Ajmo mi na ovu temu

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 21:52   #82 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 971
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

još nisi avatar promjenio
DrSakiman je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 21:55   #83 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,610
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Ova temaa uzela maha,....razvaljuje...
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 22:09   #84 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,287
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Ma pusti priču i temu...
Bolje bi bilo da svi razvaljujemo a cure da ih se razvaljuje i svi sretni i zadovoljni
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 22:35   #85 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-08-07
Godina: 19
Poruka: 317
daai se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: LPK Pogledaj Poruke
Ma pusti priču i temu...
Bolje bi bilo da svi razvaljujemo a cure da ih se razvaljuje i svi sretni i zadovoljni

A da razvaljujen ne bi sad ovde visija
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 22:37   #86 (permalink)
Uvaženi forumas

DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: daai Pogledaj Poruke

A da razvaljujen ne bi sad ovde visija
ja razvaljujem u mislima
DrSakiman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 22:40   #87 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,684
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: bbbtrnje Pogledaj Poruke
.... nego sam u životu naletio na par takvih pa me zanima jel netko imao još takvih iskustva. Jesu li takve ženske rodile djecu ili kaj već pa je zbog toga razvaljena??
Može bit da ju je Šaban obradio prije tebe sa svojom burgijom

CP virtualna kladionica - 1. kolo
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 11:36   #88 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,800
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

Žene u životu olako prihvate sport i rekreaciju i razne aktivnosti, posle kad picine usne vire iz gača kao libreso ulošci, e onda se kaju. Posle jebhanaja nema kajanja. Tako kaže narodna. Evo zašto to pišem. Pa "slučajno" neletio na sliku u profilu od jedne forumašice, njena malenkosti će da mi oprosti. Vidim ja tamo ona gola jaši konja, gola golcata. To je za otvorit temu dali žene koje jašu gole mogu se uzbuditi i svršiti. Nemože to kod mene bez uvoda i razvoda. Znači stari tatari su stavljali konju pod sedlo meso i jahali, jahali i jahali i meso omekšali. Tatarski biftek dobio ime otuda. Današnje žene to rade čekićem, a moja pozove mene da to svojom burgijom izlupam. I tako ona jaše na konju gola a svojom picom češe konju kičmu. Ide konj iz hoda u kas, a ona jednolično se podiže i spušta i udara picom ravno u kičmu konju. Lupa picom po konju kao čekićem po mesu. Meso se mekša a mekša se i pica. Konj prelazi iz kasa u galop, prvo lagani a kasnije sve jači, grabi konjusina, riče i rza, a cura se privija uz konjski vrat, grli životinju i tada se pica spušta usporedno sa kičmom konja i trlja uz usmine i vaginu. Nastaje uzbuđenje a kod uzbuđenja znate i sami da žena gubi glavu i počne se bacasti. Tako i naša jahačica se počne po konju bacati i picom sve više udarati i mekšati ju. Znojan konj, znojna pica znojna devojka, sve znoj. Sećam se iz mladosti nakon jahanja da sam bio pun dlaka, a nije mi se jednom desilo da sam zbog velikih jaja sjeo na njih. Puna bedra naljepljenih konjskih dlaka, pica puna dlaka, i taj konjski znoj koji se koristi u farmaciji za proizvodnju protuotrova zmijskog ujeda, ima kemijsko svojstvo omeksavanja, valjda da razgradi otrov. E taj znoj dodatno razmeksa već ionako razmekšanu picu.
Zaključak, pitajte curu dali se ikad bavila jahanjem, ako je. Dajte joj nogu jer pica joj viri iz gača kao krilca libreso uložaka, a seks sa njom je kao da bacite kobasicu u avliju (dvorište, pred kuću).
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 11:51   #89 (permalink)
Uvaženi forumas

DrSakiman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 11:55   #90 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,800
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

Citat:
Pravi autor: DrSakiman Pogledaj Poruke
nemoj se smijat od tebe sam očekivo komentar kao ono sa jaknama od picine kože, doture imaš dara, mlad si i znaš ove današnje šeme i fazone, ja sam iz stare garde. Često moje fore i fazoni nisu toliko smešni ali tvoja fantastika uma i mašte spoj picine kože i jakne, e to mora biti dobro. Znači zajaši "moju malenkost" i komentariši sliku u profilu, ajde.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: picke, razvaljene

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113