| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Razvaljene pičke?? u Društvo forumu; Ajmo mi na ovu temu... |
| | #84 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razvaljene pičke?? Ma pusti priču i temu... Bolje bi bilo da svi razvaljujemo a cure da ih se razvaljuje i svi sretni i zadovoljni ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #85 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-08-07 Lokacija: SPLIT Godina: 19
Poruka: 317
![]() | Re: Razvaljene pičke?? Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A da razvaljujen ne bi sad ovde visija ![]()
__________________ podhitno tražin novu zanimaciju!!! | |
| | |
| | #87 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Razvaljene pičke?? Citat:
![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo | |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Razvaljene pičke?? Žene u životu olako prihvate sport i rekreaciju i razne aktivnosti, posle kad picine usne vire iz gača kao libreso ulošci, e onda se kaju. Posle jebhanaja nema kajanja. Tako kaže narodna. Evo zašto to pišem. Pa "slučajno" neletio na sliku u profilu od jedne forumašice, njena malenkosti će da mi oprosti. Vidim ja tamo ona gola jaši konja, gola golcata. To je za otvorit temu dali žene koje jašu gole mogu se uzbuditi i svršiti. Nemože to kod mene bez uvoda i razvoda. Znači stari tatari su stavljali konju pod sedlo meso i jahali, jahali i jahali i meso omekšali. Tatarski biftek dobio ime otuda. Današnje žene to rade čekićem, a moja pozove mene da to svojom burgijom izlupam. I tako ona jaše na konju gola a svojom picom češe konju kičmu. Ide konj iz hoda u kas, a ona jednolično se podiže i spušta i udara picom ravno u kičmu konju. Lupa picom po konju kao čekićem po mesu. Meso se mekša a mekša se i pica. Konj prelazi iz kasa u galop, prvo lagani a kasnije sve jači, grabi konjusina, riče i rza, a cura se privija uz konjski vrat, grli životinju i tada se pica spušta usporedno sa kičmom konja i trlja uz usmine i vaginu. Nastaje uzbuđenje a kod uzbuđenja znate i sami da žena gubi glavu i počne se bacasti. Tako i naša jahačica se počne po konju bacati i picom sve više udarati i mekšati ju. Znojan konj, znojna pica znojna devojka, sve znoj. Sećam se iz mladosti nakon jahanja da sam bio pun dlaka, a nije mi se jednom desilo da sam zbog velikih jaja sjeo na njih. Puna bedra naljepljenih konjskih dlaka, pica puna dlaka, i taj konjski znoj koji se koristi u farmaciji za proizvodnju protuotrova zmijskog ujeda, ima kemijsko svojstvo omeksavanja, valjda da razgradi otrov. E taj znoj dodatno razmeksa već ionako razmekšanu picu. Zaključak, pitajte curu dali se ikad bavila jahanjem, ako je. Dajte joj nogu jer pica joj viri iz gača kao krilca libreso uložaka, a seks sa njom je kao da bacite kobasicu u avliju (dvorište, pred kuću).
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Razvaljene pičke?? nemoj se smijat od tebe sam očekivo komentar kao ono sa jaknama od picine kože, doture imaš dara, mlad si i znaš ove današnje šeme i fazone, ja sam iz stare garde. Često moje fore i fazoni nisu toliko smešni ali tvoja fantastika uma i mašte spoj picine kože i jakne, e to mora biti dobro. Znači zajaši "moju malenkost" i komentariši sliku u profilu, ajde. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
![]() |
| Tagovi: picke, razvaljene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:19.