Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Što vas odbija dok vam puši? Što vam najbolje odgovara? u Društvo forumu; Ne trebam ja njih pitat znam ja vrlo dobro šta oni vole, bar neki... Pa mislim da nisi jedina koja ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-07-07, 14:03   #21 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,428
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Što vas odbija dok vam puši? Što vam najbolje odgovara?

Ne trebam ja njih pitat znam ja vrlo dobro šta oni vole, bar neki... Pa mislim da nisi jedina koja to tako radi, tako da nije samo "tvoje", dobro je, ali ima još malih detalja koje bi trebala usavršit Ali kako god jer sam ja ipak malo sramežljivija da bi opisivala...
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 14:14   #22 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Poruka: 6,065
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

wamp, napiši svejedno pa reci da si copy-pejstala odnekud..
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 14:16   #23 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,910
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ali kako god jer sam ja ipak malo sramežljivija da bi opisivala...
ajde, ajde. Nemas se sta sramiti. Ipak smo si svi domaci ovdje
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 14:16   #24 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 613
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Da, i mene živo zanima...
Možda nešto pri završetku?
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 14:18   #25 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Poruka: 6,065
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

samo da nije prstić u guzu!
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 14:19   #26 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Nisam ja tako dobra s riječima... ako se ikad vidimo donesi bananu pa ću ti pokazat
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 14:20   #27 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 613
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Wamp ne želi priznati da sam bolja od nje u pušenju...
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 14:20   #28 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,910
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Nisam ja tako dobra s riječima... ako se ikad vidimo donesi bananu pa ću ti pokazat
eeeeee. Dogovoreno
'Oću moć' to ovjekovječit' nekim filmskim zapisom za private kolekciju?
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 14:25   #29 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,240
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

mislim da za ovo bude repe ko pljeve, možeš za šećerenu vozit par vagona, svaki muški bi ti dao......rep+
.....(_/.......)../....
...............(_/......
... I WAS .............
.......... HERE .......
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 14:26   #30 (permalink)
Cobeta

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Wamp ne želi priznati da sam bolja od nje u pušenju...

E nećeš me ulovit na tu foru da ti otkrijem svoju tajnu malog kuhara

Ko puno priča malo radi
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dobro, lose, pusenje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113