| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Što vas odbija dok vam puši? Što vam najbolje odgovara? u Društvo forumu; Ne trebam ja njih pitat znam ja vrlo dobro šta oni vole, bar neki... Pa mislim da nisi jedina koja ... |
| | #21 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vas odbija dok vam puši? Što vam najbolje odgovara? Ne trebam ja njih pitat znam ja vrlo dobro šta oni vole, bar neki... Pa mislim da nisi jedina koja to tako radi, tako da nije samo "tvoje", dobro je, ali ima još malih detalja koje bi trebala usavršit Ali kako god jer sam ja ipak malo sramežljivija da bi opisivala... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vas odbija dok vam puši? Što vam najbolje odgovara? ajde, ajde. Nemas se sta sramiti. Ipak smo si svi domaci ovdje ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vas odbija dok vam puši? Što vam najbolje odgovara? Citat:
'Oću moć' to ovjekovječit' nekim filmskim zapisom za private kolekciju?
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| next best thing | Re: Što vas odbija dok vam puši? Što vam najbolje odgovara? mislim da za ovo bude repe ko pljeve, možeš za šećerenu vozit par vagona, svaki muški bi ti dao......rep+ ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... |
| | |
![]() |
| Tagovi: dobro, lose, pusenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:27.

Ali kako god
jer sam ja ipak malo sramežljivija da bi opisivala...