| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ulet ? u Društvo forumu; Vrlo jednostavno, razmjena uleta, koji vam je ulet bio uspješan, odnosno ženskama pitanje o kojem nisu razmišljale, ne ... |
| | #1 (permalink) |
| 4nick8or | Ulet ? Vrlo jednostavno, razmjena uleta, koji vam je ulet bio uspješan, odnosno ženskama pitanje o kojem nisu razmišljale, ne koji ulet su legle???? ili ako imate stalno isti ulet koliko je uspješan???
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Veteran | Re: Ulet ? Neman ulet, glumim nezainteresiranu flegmu i čekam da ženske meni ulete. Do sad sam imao nikakve rezultate pa razmišljam da promjenim način upucavanja. ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Ulet ? Nedavni pokušaj uleta: Šetam ja psa i neki me lik pita: Imaš ti još jednu takvu lajnu? I ja ono samo da ga otkačim: NE! A on kaže: A jbg mislio sam da i mene malo tako prošetaš Samo sam prošla kraj budale ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Veteran | Re: Ulet ? A jebemu, ti si izgleda magnet za takve psiho slučajeve ![]() Ili tvoj pas? ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio Joks : 19-10-06 u 10:54. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ulet ? Najbolji ulet - Ajde mala daj pizde, znam da imaš! Drugi najbolji ulet - Ajde mala daj pizde, ne boj se, nije pizda sapun pa da se potroši! Šta mislite jesu li bili uspješni?
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
![]() |
| Tagovi: uletavanje curama |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:20.

Samo sam prošla kraj budale