| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi volite li kada cura stenje, dahće i uzdiše u Društvo forumu; ja mrzim kada šuti, dođe mi da joj dam kpč jedan... |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: volite li kada cura stenje, dahće i uzdiše A otkud ti čupaš takva pitanja ?
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li kada cura stenje, dahće i uzdiše Šta je "kpč"? Inače meni sve paše - i sistem "šutnja je zlato" i sistem "jako jače najjače"... ovisno o prigodi. Jedino mi ide na živce kad leži ko' drvena marija, ne mrda, šuti i bulji u plafon - ko' da jebem hladetinu... samo to ne, a sve drugo može |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| -PIMPTATICA- | Re: volite li kada cura stenje, dahće i uzdiše Citat:
![]()
__________________ ---ex moderator--- | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li kada cura stenje, dahće i uzdiše Citat:
A tko će ga znat... možda sam i ja kriv - žena se prepala pitona i odrvenila od straha ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,322
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li kada cura stenje, dahće i uzdiše Može, al ak ne pretjeruje, iz iskustva znam, da mi onda postane smješno i ne mogu dalje...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: dahtanje, stenjanje, uzdisanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:29.

---ex moderator---