Da. Imala sam nekakve osjećaje gušenja u grlu. Liječnica opće prakse mi je rekla da je anksioznost, ali eto.. Prošlo je samo od sebe.
Raspravljate o temi Anksioznost u Medicina forumu, dio Zdravlje foruma; nekoliko zadnjih tjedana javljaju mi se problemi anksioznosti....namene strašno utječe promijena okoline,strah,panika da će mi se nešto desiti i sl.lječnik ...
i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................
Da. Imala sam nekakve osjećaje gušenja u grlu. Liječnica opće prakse mi je rekla da je anksioznost, ali eto.. Prošlo je samo od sebe.
Poradi na samopouzdanju...
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
lječnik mi je dao nekakve tablete,ali što sam primjetio da u zadnje vrijeme rijeđe i rijeđe mi se to dešava,što je pozitivna stvar....inače općenito u famili imali smo takvih problema od cuge.....lječnik mi je rekao to ništa opasno nije nemožeti se ama baš ništa dogoditi samo što zna biti vrlo neugodno...meni je inače rekao pošto sam mlad i nije tako ozbiljna stvar to bi trebalo u karaćem roku proći.....
i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................
pa manje cugaj![]()
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
"sada vas pitam kakvu terapiju uzimati?"
baš mi je zanimljivo kako je prva stvar koja mladom čovjeku pada na pamet u riješavanju problema...tableta...
...molim te nek ti to ostane krajnja opcija ako baš ništa drugo ne upali...![]()
ako i jest.....zacijelo nije....
Slazem se.
Mene psihic pokusao uvjeriti (imam dijagnosticiran anksiozni poremecaj) da pijem tablete jer kao "da vam daju antibiotike za grlo nebi ih odbili" , al niko me nece uvjeriti da je to isto. Promjenila sam psihica i uvjerila se da i psihoterapija moze itekako pomoci. Sad sam vec skoro ko nova,a tek je pocelo. Slazem se da ima slucajeva kad je to mozda neizbjezno, ali definitivno prije probati sve drugo sto ne sadrzava kemiju.