Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

bol u trbuhu

Raspravljate o temi bol u trbuhu u Medicina forumu, dio Zdravlje foruma; poslije nedjeljnog rucka nisam jela nista osim kolaca.u noci me uhvatila glad ali mi se nije dalo dizati iz kreveta ...

Starter
    Datum registracije
    04-06-08
    Poruka
    13
    Liked
    0 times

bol u trbuhu

poslije nedjeljnog rucka nisam jela nista osim kolaca.u noci me uhvatila glad ali mi se nije dalo dizati iz kreveta i otici jesti.ujutro u ponedjeljak kada sam se probudila bolio me zeludac (vjerojatno od gladi).taj dan sam se vozila s biciklom i izmucila se.bol u trbuhu nije prestala.sada me isto boli,a u doljnjem desnom dijelu trbuha me na stisak boli i ''pika'' (neznam kako bi objasnila).zanima me da li je to mozda upala slijepog crijeva.
    i jos nesto,u ponedjeljak sam imala spolni odnos sa deckom prilikom kojeg me bolio donji dio trbuha a poslije sam vidjela malo krvi na gacicama.to mi se vec jednom dogodilo da sam malo krvarila 10-ak dana prije pocetka menstruacije ali zanima me zasto mi se to dogada i da li se netko nasao u slicnoj situaciji?unaprijed hvala na pomoci

GospodiČna maČki sliČna Avatar od korisnika Arylin
    Datum registracije
    12-07-07
    Starost
    25
    Poruka
    8,222
    Liked
    19 times

Re: bol u trbuhu

Odi kod doktora, mi ti tu ne možemo pomoći.

Regularni forumas Avatar od korisnika Egerija
    Datum registracije
    13-11-08
    Starost
    23
    Poruka
    332
    Liked
    0 times

to ti je i moj savjet.. može biti svašta..
    Dvije su stvari beskonačne: svemir i ljudska glupost..

Siva eminencija Avatar od korisnika Dr Jekyll
    Datum registracije
    24-04-07
    Starost
    32
    Poruka
    5,060
    Liked
    56 times

Bol u trbuhu je vrlo nespecifičan simptom. Treba otići kod osobnog liječnika, koji ća nakon pregleda prosuditi da li je potreban pregled u bolnici i kod kojeg specijaliste.
    Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...

Lajkaj nas na Facebooku