Moguće da je to zbog glicerina, ali kreme za ruke i jesu preteške za lice, i ja ne bih nikom savjetovala da se maže s time dugoročno, možda namazati par puta i ako nemaš trenutno ništa pri ruci posebno namijenjeno za problematičnu kožu.
Raspravljate o temi Rješenje za akne, bubuljice i rane u Medicina forumu, dio Zdravlje foruma; CURE I DEČKI ako o ovome još nitko nije pisao onda bi ova vijest trebala obradovati one koji imaju problema ...
Moguće da je to zbog glicerina, ali kreme za ruke i jesu preteške za lice, i ja ne bih nikom savjetovala da se maže s time dugoročno, možda namazati par puta i ako nemaš trenutno ništa pri ruci posebno namijenjeno za problematičnu kožu.
a kako reagira na noge? bili mi u tih par dana.. zacjelile kraste (rane od padova s bicikla) ???
zacjeljuje sve..
pa ja mislim da to nije ništa opasno, kad čujem šta si cure svašta stavljaju na liceonda bolje i ta krema nego kaladonti,
pa kidanje od nervoze.. nitko nikoga nesili, svi znaju da je to krema za ruke pa ko hoće, ja kažem da djeluje, mislim da su puderi gori od kreme jer oni isušuju kožu i stvaraju još više potkožnih bubuljica
sveta voda ni nepomaže još sadrži i puno soli pa ju ljudi opet loču![]()
![]()
Zadnji Uredio daidza : 25-05-08 u 00:19
Nije opasno.. ali treba pročitati sastav i vidjeti. Što se pudera tiče slažem se, makar danas postoje i kvalitetni puderi.
A kreme za ruke su dosta masne i teške, iako je to možda dalo trenutni učinak, na dugoročno bi sigurno zatvorila pore... opet kažem, možda je "spas u zadnji čas" kad nemaš ništa drugo pri ruci, ali budući da se kremama inače treba dati vremena da djeluju ja se ovom kremom ne bi mazala duže vremena, baš zato jer nije namjenjena licu.
Ovo prvi put čujemsveta voda ni nepomaže još sadrži i puno soli pa ju ljudi opet loču![]()
trn of fakin kaps luk..bash sam cital malo o tome..
tu enam kulture (gorje nekgo kod mene ono)
kuzhish..politichari se svi deru..pa tko ih slusha..
dok je bil mali 8taj kaje to pisal...(dubokouman covjek...majke mi)tata se deral na njeg a mama lijepo s njim.. i on se sad kak je velik sjecha samo lijepih rijechi od majke...
u jebot e neda mi se vishe pisat..remzo je popizdio ..ahaha prvi put vidim...pa chekaj malo kaj ti znash..bu s eugushil kak rime baca
All in all you're just another brick in the wall. . . .
Liječi glavobolju i u rukam' i u nogam'...
If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the Universe.
Pa kad bi netko koristio tu kremu koji dan i bilo mu bolje, nebi više morao koristiti, upravu si kad kažeš da su kreme za ruke teške za lice, zato neka ju koriste oni koji su se uvalili do jaja s aknama..
Ali za noge nije teška, šta ti misliš o tome Wamp!
lijepo zacjeljuje ogrebotine i veće povrede npr padove s bicikla.. jedna moja bivša frendica je kozmetiku kupovala u kineskoj a ova druga kaže da od toga možeš zaraditi svakakve bolešture.. a ja na iznenađenje neki dan ugledam jedan puder u kineskoj isti kao u dm-u![]()
ovo ti je bila dobra provala
Recimo sveta voda sa 100% naranče
Joj kad vidim kako se toći ta voda
jedan toći i nije baš precizan pa mu se ostatak slijeva natrag u bure sa prljavih ruku i prljave flaše, drugi pak je napola slijep pa dok natoći opere ruke a nakon toga svi piju za ozdravljenje, treči dan svi kukaju kako ih boli trbuh (bakterije, infekcija) pa kažu "daj mi još malo one svete vode, bog će pomoći.."![]()