ja sam ih imala po rukama i danas imam jedanu,ali nisu bile klasične nego nekakve drugačije.Išla sam na ledenje i to boli za poludit i ništa,onda sam kupila kolodij koji je inače za kurje oči,ali i za tu vrstu bradavica,pa sam mazala i rezala žiletom pa su se smanjile i prošle.Za bradavice se još preporučuje biljka čuvar kuće ili staviti sok od smokve.

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom

Kad su uvidjeli da od leđenja 0 bodova, rekli mi da koristim kolodij(tekućina), pa kad to nije pomoglo trans-ver-sal flastere (sa jakom kiselinom). Pitah očajan za operaciju, ali nedaju ni pod koju cijenu jer se mogu vratit, a ostane ožiljak. Sve u svemu sve ove metode skidaju samo slojeve ali korjen ostaje i ponovo sranje. Ako mi itko može bilo kakav savjet dati bio bih mu unaprijed zahvalan. Eh, da sumnjam da mi nekakve krede, smokvini sokovi, čuvar kuće i sl. mogu pomoći jer je ovdje riječ o površinski većoj bradavici koja je tvrdokorna i k tome na nezgodnom mjestu. Dakle meni treba nešto što će ju do korjena sasušit i da otpadne i da se VIŠE NIKAD NE VRATI!! Tražim čudo ili?