| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Informacije o mobitelima na crno u Tehnologija i Tehnika forumu; Molio bih one koji imaju neke informacije o nekome tko u okolici Karlovca ili Karlovcu ili Dugoj Resi prodaje mobitele ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Molio bih one koji imaju neke informacije o nekome tko u okolici Karlovca ili Karlovcu ili Dugoj Resi prodaje mobitele na crno. Uskoro mi je rođendan i želio bih si kupiti dobar mob ali u dućanu su preskupi. Čuo sam da su na crno mobiteli kvalitetni i dobri i jako jeftini. Informacije mi pošaljite privatnom porukom! ![]()
__________________ U potpisu smijete držati najviše 4 reda teksta, uključujući i prazne redove, gdje veličina fonta ne smije prelaziti veličinu fonta kojom su prikazani postovi na forumu. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-04-07
Poruka: 3
![]() | Re: Informacije o mobitelima na crno Slobodna Dalmacija pa otidji na mali oglasnik i tamo su ti cijene na crno mobitela ima onih koji dostavljaju cijelom hr. Za broj moba sa tih stranica obrati se meni mailom pa cu ti ih poslati ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: crno, informacije, mobitelima |
« Nokia 6233
|
Java programi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:41.