tarifa za teze ovisnike o razgovaranju i slanju sms-a. puno isplativija mi je tarifa SMART gdje za 30kn dobijes 300min prema svim mrezama (uz uzpostavu od 0,25lipa) i 1GB internet prometa a placas 5x manje
Raspravljate o temi Tele2 150 kuna neograničeno u Mobiteli forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; u čem je caka? bez potpisivanja ugovora, 150 kuna neograničeno prema svim mrežama, bez uspostave poziva, besplatne poruke i 500mb ...
Zadnji Uredio Pretorian : 09-04-12 u 15:01
tarifa za teze ovisnike o razgovaranju i slanju sms-a. puno isplativija mi je tarifa SMART gdje za 30kn dobijes 300min prema svim mrezama (uz uzpostavu od 0,25lipa) i 1GB internet prometa a placas 5x manje
ne mora biti caka, vjerojatno samo vucu korisnike sebi, a iza 31.5. ce ponuditi neku novu tarifu..no neka, brzo ce i drugi rusiti svoje cijene
ja to jako slično imam trenutno na vipu, naravno s razlikom da imam uspostavu poziva.
naime imam pretplatu 150kn u to uključeno 300min razgovora prema svim mrežama (nikad ne iskoristim sve min), 100 SMS (nikad ne iskoristim) 512MB (nikad ne iskoristim)
ali svejedno, ako nema cake ova ponuda TELE 2 je jako dobra.
još samo da poprave jebeni signal a ne da si u roamingu a ne znaš za to (pitati Joksa na što mislim)
vjerujem da se samo internet naplacuje ako koristis t mobile signal, da je ovo besplatno samo na tele 2 signalu što se tiče neta, a inače nema zamki nema ničeg. ja sam baš razgovarao sa prijateljem i starim kolegom koji radi u SZK Tele 2 i on mi je reko da je baš sve kako je napisano, i da su trenutno zatrpani sa novim i korisnicima koji vrše prijenos broja iz drugih mreza u tele 2
Bolje ništa ne govoriti i biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
nea cake
to je odgovr na brutalnu i bonbon
150 i udri dok ne crknes
i nije ekstra naplata u romaingu sa t-shit
kao prvo, imas mogucnost kod svakog operatera potpisati ugovor bez vremenskog trajanja - od mjeseca do mjeseca. tak sam i ja na t-mobileu.
kako sam mladji od 29 godina, 12 mjeseci placam 50%, odnosno 50kn pretplate + 10kn radijske + uspostave poziva (24 lp prema drugim mrezama, 29 lp prema fiksnoj i t-mobile mrezi) s time da imam 150 min besplatno prema drugim mrezama, a neograniceno prema t-mobile i fiksnoj mrezi, 50 sms-ova i flat rate internet.
za 3. mjesec racun ce mi biti cca 75kn, a skoro svaki dan po par poziva i bez zamaranja o trajanju poziva kako je to do sada bilo. ja prezadovoljan.
izradjujem i prodajem sprave za vjezbanje. mail: drasko2002@gmail.com