extra...su mi....
Raspravljate o temi Čizme u Moda forumu, dio Život i Stil foruma; Ne znam jel ja to dobro vidim, ali čizme nemaju svoju temu?...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
extra...su mi....
Prijaznost i uljudnost mogu od prosječne osobe stvorit natprosječnu, dok ravnodušnost i pomanjkanje interesa mogu od natprosječne osobe stvoriti prosječnu.
meni su ove predobre
![]()
jebali te mali miševi i mali pačići u tandemu
Odlične su, samo bi se ja u tome potrgala.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
ovakve volim za svaki dan i imam slične...
ove mi se sviđaju lude su
ove su mi lude skroz
![]()
Prijaznost i uljudnost mogu od prosječne osobe stvorit natprosječnu, dok ravnodušnost i pomanjkanje interesa mogu od natprosječne osobe stvoriti prosječnu.
tp- i ja bi se pokidala u njima, mogu ih samo gledati
zena macka- ne volim takve nacickane![]()
jebali te mali miševi i mali pačići u tandemu
ja ti volim sve što je ludo...neznam zašto uvjek mi ruka ide za takvim stvarima..
ove prve imam.. a ove dvoje mi se nesviđaju..
![]()
jel ima koja od vas fuckboots?![]()
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
dobre su one Lacoste....![]()
Progovori SAD ili zauvik ŠUTI!!! http://www.hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=2198
ovakve bi sad..extra su mi
![]()