| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Haljine u Život i Stil forumu; Meni se čini da se haljina vratila na velika vrata. Hodam gradom i primjećujem da je puno više cura ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Haljine Meni se čini da se haljina vratila na velika vrata. Hodam gradom i primjećujem da je puno više cura obučeno u haljine ove godine nego prošlih. Nisam baš ni ja iznimka. Zadnje tri stvari koje sam kupila su haljine. Prije mi je bilo nezamislivo u haljini izaći bilo gdje (osim na svadbu, ali i tu sam tražila alternative), a sad ne mogu skinuti iz nje. Nosite li i vi haljine? I kakve? Dečki: Jesu li vam haljine sexy?
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Haljine Super, neka su se vratile.. živjela ženstvenost, samo mi je smiješno vidjet one nekakve haljine za babe na curi staroj 20 godina. Imam par pripijenih ljetnih haljina za na more, i par onih lepršavih, ali ne nosim ih više baš... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Haljine O da... very very VERY much!!!!! Mljac mljac.. gggrrrrrrrrrrrrr.... ![]()
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Haljine Ma jel? Šta ti je osobito napeto na haljini? To što je ti ne možeš obući? ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Haljine Super su mi haljine, samo nema ih bas. Imam svega jednu svecaniju i jednu ovak normalniju koju ponekad nosim.
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Haljine Predobra je. ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: haljine |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:05.

je dobra? ova crvena