| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? u Život i Stil forumu; napišite sve što vam padne na pamet, od donjeg rublja, čarapa, frizure da vidimo koliko smo slični a koliko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6 (permalink) |
| Veteran | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? Sad trenutno bijela majica, donji dio adidas trenirke, čarape, papuče, frizura danas friško pošišan ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? sjedim za kompjuterom u tangama i diram se, a ti? dok ovo pišem imam na sebi skroz trendy lacoste trenirku (limited edition), papuče su paccioti oblžene vunom, kevlarom i izvana naravno potpis kreatora
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? neka trenerka old skul za po doma, majica za golf (18 rupa na sebi),frizura u trendu kojeg postavlja modni guru red karpeta. neke čarape svaka svoje boje bmk doma sam ![]()
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? došla sam sa posla i sjela za komp, što bi značilo da imam majicu na kojoj piše "orangina" ![]()
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
![]() |
| Tagovi: izgled, odjeca, roba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:31.