| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Wamp nema slika... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Offline | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? Trenutno sam odjeven u radnu manduru, tamni plave boje s crnim prošivima, na nogama zaštitne cipele Frizura uredna, neobrijan (višednevna brada) Izgledam fenomenalno! ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? Bijela uska majica za spavanje na kojoj piše "please let me sleep", donji dio pidžame s plitkim krojem, isto bijele boje, krema na licu maloprije nalakirala nokte na nogama, malo prije spavanja ![]() Zadnji Uredio Wamp : 04-12-06 u 01:36. |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Offline | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? Trenutno sam odjeven u radnu manduru, tamni plave boje s crnim prošivima, na nogama zaštitne cipele Frizura uredna, obrijan Opet izgledam fenomenalno! ![]() Citat:
![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako ste danas odjeveni/kako izgledate? Hvala bogu danas nisam morao ić na sud... Sive rebatinke, modra majica sa koletom, smeđe postole... Eh, da - crni kožnjak ![]() Ma, jednom rječju - predivno!!
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Tagovi: izgled, odjeca, roba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:36.