Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Korzeti u Život i Stil forumu; Volite ih? Koji su vam najljepši? da li imate koji? Ja dos dugo šunjam po netu tražim curu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-07-08, 00:30   #1 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Hypnotic poison

Datum registracije: 23-07-08
Godina: 16
Poruka: 141
Hypnotic poison se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Hypnotic poison
Korzeti

Volite ih? Koji su vam najljepši? da li imate koji?
Ja dos dugo šunjam po netu tražim curu koja ih zna dobro šit... mislila naručit od Aždaje (Početna – Aľdaja boutique) ..al čujem samo loše stvari o njenim korzetima

I btw, ne spominjite bolesne tighlacere ni ljude koji stežu struk 30 cm .
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 01:34   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,511
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru
Re: Korzeti

Obozavam ih.. Nemam niti jedan svoj, kad bas zelim onda posudim od frendice Aždaja, od njih nisam narucivala korzete, jer sam i sama vidjela da su dosta nekvalitetni.. No opet, nisu skroz losi, pogotovo ovi overbust.. Trajat ce ti oko godinu-dvije ako ga cuvas.. Ako ga ne mislis nositi svugdje i svakud i radit s njime tko zna sto, trajat ce ti.. Sto se toga tice, ok su.. Osobno meni je ovaj jedan pukao, tocnije tkanina ili ti ga cipka koja se nalazi na gornjem rubu se "odljepila" iako su kao svi SIVANI..

Sljedeci si namjeravam kupiti u Zagrebu, ima jedan maleni ducan u Importane-u, vise sex shop, no nije tako uobicajeno hardcore kao svi ostali, uvozi predobre korzete, em kvalitetne, em lijepe.. Tocno znam kakav ce biti: crni (moze i crno-crveni) sa metalnim kostima.. Jej

A sto se tice onih under korzeta, osobno bi si ovog uzela..

Inace, tamo imas dosta dobrih stvari, na Azdaji, imam account vec preko 2 godine tamo..

Edit: No, ipak, za takve stvari je najbolje inozemstvo.. :I

Zadnji Uredio vibica : 24-07-08 u 01:39.
vibica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 12:26   #3 (permalink)
Regularni forumas

ja sam čula za jednu curu što ih radi...već sam se maltene i dogovorila s njom, iz ZG-a je, i čini mi se da ih dobro radi. Vidjela sam neke njene korzete i djeluju mi puno ljepše nego oni Aždajini .

Ja baš ne volim te underbust... kad budem kupovala definitivno uzimam overbust .

Ne znam jesi čula za fairygothmother ... damn.. divni korzeti..al cijene su im zbilja previsoke....
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 13:13   #4 (permalink)
Akademik Foruma

vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Ja znam isto jednu curu sto radi korzete, mozda znamo istu
A imaju visoku cijenu, ali jebiga, korzeti su inace skupi..

I sada sam nesto prosvrljala njihovom stranicom i samo mi se ovaj svida.. Ostali su mi nekako.. Ne znam.. Ne moj ukus

Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 13:15   #5 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
Ja znam isto jednu curu sto radi korzete, mozda znamo istu
A imaju visoku cijenu, ali jebiga, korzeti su inace skupi..
mislim da je katarina, araneablack?
i ima ona jedna druga maria antonetta tak neš XD ne znam jel joj to pravo ime
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 13:24   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Kaj? Pa di ti njih pronalazis?

Ne, moja ima normalno ime i prezime, samo ne znam gdje sam to stavila Javim kad nadem..
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 14:28   #7 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
Kaj? Pa di ti njih pronalazis?

Ne, moja ima normalno ime i prezime, samo ne znam gdje sam to stavila Javim kad nadem..
hehe..malo sam tražila po netu... Našla ih na forumu jednom ... Aj ti potraži ime od te cure pa mi pošalji pm
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 15:53   #8 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Hypnotic poison Pogledaj Poruke
hehe..malo sam tražila po netu... Našla ih na forumu jednom ... Aj ti potraži ime od te cure pa mi pošalji pm

ovaj mi ljep
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 16:05   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 17-01-08
Godina: 24
Poruka: 860
latoa ima ono neštolatoa ima ono neštolatoa ima ono neštolatoa ima ono neštolatoa ima ono neštolatoa ima ono nešto

Imala sam jednostavni crni, vanjski korzet... baš je bio lip šteta što je vidljivo ostario.

... kad bi ga negdi našla, opet bi ga kupila
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 16:09   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,706
opaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobar

Imam ih nekoliko ali nikako naći pravu priliku za nošenje. Zadnji sam nosila na nekoj svadbi i za šivanje sam dala cca 700 kn što je odlična cijena s obzirom koliko koštaju.
opaka je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114