| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Korzeti u Život i Stil forumu; Volite ih? Koji su vam najljepši? da li imate koji? Ja dos dugo šunjam po netu tražim curu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Korzeti Volite ih? Koji su vam najljepši? da li imate koji? Ja dos dugo šunjam po netu tražim curu koja ih zna dobro šit... mislila naručit od Aždaje (Početna – Aľdaja boutique) ..al čujem samo loše stvari o njenim korzetima I btw, ne spominjite bolesne tighlacere ni ljude koji stežu struk 30 cm .
__________________ Spit on me, let go, get rid of me And try to survive your stupidity |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,511
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korzeti Obozavam ih.. Nemam niti jedan svoj, kad bas zelim onda posudim od frendice Aždaja, od njih nisam narucivala korzete, jer sam i sama vidjela da su dosta nekvalitetni.. No opet, nisu skroz losi, pogotovo ovi overbust.. Trajat ce ti oko godinu-dvije ako ga cuvas.. Ako ga ne mislis nositi svugdje i svakud i radit s njime tko zna sto, trajat ce ti.. Sto se toga tice, ok su.. Osobno meni je ovaj jedan pukao, tocnije tkanina ili ti ga cipka koja se nalazi na gornjem rubu se "odljepila" iako su kao svi SIVANI.. ![]() Sljedeci si namjeravam kupiti u Zagrebu, ima jedan maleni ducan u Importane-u, vise sex shop, no nije tako uobicajeno hardcore kao svi ostali, uvozi predobre korzete, em kvalitetne, em lijepe.. Tocno znam kakav ce biti: crni (moze i crno-crveni) sa metalnim kostima.. Jej ![]() A sto se tice onih under korzeta, osobno bi si ovog uzela.. ![]() Inace, tamo imas dosta dobrih stvari, na Azdaji, imam account vec preko 2 godine tamo.. ![]() Edit: No, ipak, za takve stvari je najbolje inozemstvo.. :I
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. Zadnji Uredio vibica : 24-07-08 u 01:39. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Korzeti ja sam čula za jednu curu što ih radi...već sam se maltene i dogovorila s njom, iz ZG-a je, i čini mi se da ih dobro radi. Vidjela sam neke njene korzete i djeluju mi puno ljepše nego oni Aždajini . Ja baš ne volim te underbust... kad budem kupovala definitivno uzimam overbust .Ne znam jesi čula za fairygothmother ... damn.. divni korzeti..al cijene su im zbilja previsoke.... ![]()
__________________ Spit on me, let go, get rid of me And try to survive your stupidity |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korzeti Ja znam isto jednu curu sto radi korzete, mozda znamo istu ![]() A imaju visoku cijenu, ali jebiga, korzeti su inace skupi.. I sada sam nesto prosvrljala njihovom stranicom i samo mi se ovaj svida.. Ostali su mi nekako.. Ne znam.. Ne moj ukus ![]() ![]()
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Korzeti Citat:
i ima ona jedna druga maria antonetta tak neš XD ne znam jel joj to pravo ime ![]()
__________________ Spit on me, let go, get rid of me And try to survive your stupidity | |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korzeti Kaj? Pa di ti njih pronalazis? ![]() Ne, moja ima normalno ime i prezime, samo ne znam gdje sam to stavila Javim kad nadem.. ![]()
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Korzeti Citat:
... Aj ti potraži ime od te cure pa mi pošalji pm ![]()
__________________ Spit on me, let go, get rid of me And try to survive your stupidity | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Korzeti Imala sam jednostavni crni, vanjski korzet... baš je bio lip šteta što je vidljivo ostario. ... kad bi ga negdi našla, opet bi ga kupila
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:36.

.

Aždaja, od njih nisam narucivala korzete, jer sam i sama vidjela da su dosta nekvalitetni.. No opet, nisu skroz losi, pogotovo ovi overbust.. Trajat ce ti oko godinu-dvije ako ga cuvas.. Ako ga ne mislis nositi svugdje i svakud i radit s njime tko zna sto, trajat ce ti.. Sto se toga tice, ok su..
Osobno meni je ovaj jedan pukao, tocnije tkanina ili ti ga cipka koja se nalazi na gornjem rubu se "odljepila" iako su kao svi SIVANI.. 

.