Obozavam ih.. Nemam niti jedan svoj, kad bas zelim onda posudim od frendiceAždaja, od njih nisam narucivala korzete, jer sam i sama vidjela da su dosta nekvalitetni.. No opet, nisu skroz losi, pogotovo ovi overbust.. Trajat ce ti oko godinu-dvije ako ga cuvas.. Ako ga ne mislis nositi svugdje i svakud i radit s njime tko zna sto, trajat ce ti.. Sto se toga tice, ok su..
Osobno meni je ovaj jedan pukao, tocnije tkanina ili ti ga cipka koja se nalazi na gornjem rubu se "odljepila" iako su kao svi SIVANI..
Sljedeci si namjeravam kupiti u Zagrebu, ima jedan maleni ducan u Importane-u, vise sex shop, no nije tako uobicajeno hardcore kao svi ostali, uvozi predobre korzete, em kvalitetne, em lijepe.. Tocno znam kakav ce biti: crni (moze i crno-crveni) sa metalnim kostima.. Jej
A sto se tice onih under korzeta, osobno bi si ovog uzela..
Inace, tamo imas dosta dobrih stvari, na Azdaji, imam account vec preko 2 godine tamo..
Edit: No, ipak, za takve stvari je najbolje inozemstvo.. :I

LinkBack URL
About LinkBacks
. 

Odgovori sa citatom
Aždaja, od njih nisam narucivala korzete, jer sam i sama vidjela da su dosta nekvalitetni.. No opet, nisu skroz losi, pogotovo ovi overbust.. Trajat ce ti oko godinu-dvije ako ga cuvas.. Ako ga ne mislis nositi svugdje i svakud i radit s njime tko zna sto, trajat ce ti.. Sto se toga tice, ok su..
Osobno meni je ovaj jedan pukao, tocnije tkanina ili ti ga cipka koja se nalazi na gornjem rubu se "odljepila" iako su kao svi SIVANI.. 

.