| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Moda Raspravljate o temi Kožna jakna u Život i Stil forumu; Dali netko zna gdje u Zagrebu mogu kupit ovakvu jaknu??? Ova jakna sa slike je Tom Tailor i u Neckermannu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-12-06 Godina: 23
Poruka: 18
![]() | Kožna jakna Dali netko zna gdje u Zagrebu mogu kupit ovakvu jaknu??? ![]() Ova jakna sa slike je Tom Tailor i u Neckermannu kosta 740 kn. Bio sam u Avenue Mallu (u trgovini Tom Tailor) i nemaju je... Sad dali znate di bi mogao nac (a da je cijena priblizno ista). Nije nuzno da bude Tom Tailor samo da je slicna ovoj sa slike. Bio sam u Metro/Getro i nema nista. Molim vas da mi pomognete treba mi hitno!!! P.S. Ako netko zna gdje se na crno moze nabavit molio bih ga da mi se javi na PM. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Kožna jakna Imaš u konjščinjskoj 100%
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Kožna jakna Pa za oko 100 eura bi morao naći. Ako želiš baš neku marku onda računaj na par tisuća kuna
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:24.