S.Oliver je moja najdraža robna marka
Raspravljate o temi Najdraži dućani i najdraže robne marke u Moda forumu, dio Život i Stil foruma; Imate li najdraže dućane i najdraže robne marke? Ako da- koje? Koje dućane ne volite? Ja, recimo, volim Orsay. U ...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
S.Oliver je moja najdraža robna marka
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
meni je najdraže ono što mi dobro stoji. prema tome nemam neku marku koju preferiram.
jedino što bi izdvojio su košulje Croata. kvaliteta, dizajn, kroj, uslužnost osoblja...sve pohvale
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
to se podrazumjeva
![]()
stupid is as stupid does
Moji omiljeni butici:
1.Pull and bear
2.Miss Sixty
3.Pinko
4.Springfield
5.Zara
Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.
Iskreno volim sve ducane jer uvijek mogu nac nesto sto ce mi se svidit,da mogu iskombinirat na nesto.Pa makar i na pazaru se moze nac neki jeftini dobar komad koji se da spojit sa necim.
Svi su mi ducani dragi,ali eto izdvojit cu Top Shop, Miss Selfride, Zaru i Miss Sixty.![]()
Svi dosad nabrojani dućani su mi ok. Nemam neku posebnu najdažu marku. Ali budući da sam kućni tip najviše volim kupovati donje rublje, pidžame, spavaćice i ostalo, volim Benetton, women'secret i slično.
volim Ferivi
Adidas![]()
jebali te mali miševi i mali pačići u tandemu