Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Moda
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Moda Raspravljate o temi Satovi u Život i Stil forumu; Ja sam luda za satovima...obožavam one glomazne, i muške volim nosit...kakve vi volite i imate? ja ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-08-06, 20:59   #1 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Satovi

Ja sam luda za satovima...obožavam one glomazne, i muške volim nosit...kakve vi volite i imate?

ja sam se zaljubila u ovaj

http://www.guesswatches.com/Merchant...roduct_Count=0
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 21:01   #2 (permalink)
Semi Profesional Go-Kart Racer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,630
Servant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant
Re: Satovi

Ja ih isto obozavam i jednog si dana nabavljam Tag Heuer..
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 21:01   #3 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Imam 4 sata Prije nisam mogla ni spavati bez sata, a sad ga nosim samo kad negdje idem...pogotovo obožavam one ženskaste satove što se uz večernju toaletu nose...imam takva 3, a zadnji sam dobila na poklon- DKNY od 24 karatnog zlata
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 21:03   #4 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

ja ne volim te male..valjda zato jer ne nosim skoro nikakav nakit pa volim da sat bude što uočljiviji....ko oni što nose oni crnci u spotovima
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 21:11   #5 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 9,597
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ja imam dva sata.Isto volim glomazne,imam Swatch i Casio ! Trenutno nosim Casio...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 21:13   #6 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

ko klinac sam obožavao swatch satove
već par godina nosim http://www.baroli.es/dhtml/caracteri...ion=1083083353

a uskoro bum si kupil jedan kojeg pratim već par godina http://www.wristwatch.com/ProductInf...id,,3253943055
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 21:16   #7 (permalink)
Zlatni Član

Citat:
Pravi autor: Wamp
ja ne volim te male..valjda zato jer ne nosim skoro nikakav nakit pa volim da sat bude što uočljiviji....ko oni što nose oni crnci u spotovima
Pa ja ih volim, ali samo uz odjeću koju nosim vikendom u grad...uz to sigurno ne mogu stavit takav glomazni Što se tiče tih glomaznih i meni su OK, ali naravno samo po danu kada sam u trapericama ili u nečem sportskom Ali sat po danu kada sam tako obučena ni ne moram staviti, ali navečer kada se spremim za grad jednostavno moram i baš zato ih i obožavam.
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 21:20   #8 (permalink)
Cobeta

ma nisam mislila na sportske...ne mogu sad nać nijednu sliku...
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 21:22   #9 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,407
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Ja sam donedavno uvijek nosio sat, bez njega nisam mogao ni u krevet .
U zadnje vrijeme ga sve rijeđe nosim. Dok mi je bio na popravku tjedan dana ga nisam nosio i sad kad je popravljen i dalje ga ne nosim

Imao sam uglavom Casio satove, nikad za sat nisam dao više od 500kn

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-06, 21:27   #10 (permalink)
Zlatni Član

Citat:
Pravi autor: Wamp
ma nisam mislila na sportske...ne mogu sad nać nijednu sliku...
Znam da nisi mislila na sportski, ali glomazan sat mi nije ni upola elegantan kao nekakav mali...zato mi je i ljepše vidjeti nekoga tko je svečano obučen i nosi taj mali sat, nego da nosi takav glomazni

Zadnji Uredio eowyn : 27-08-06 u 21:29.
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: satovi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103