Raspravljate o temi Prijedlozi i sugestije u Moj Kutak forumu, dio Društvo foruma; OK, da čujem kakve ideje imate da se ovaj dio foruma malo pokrene ... pa da vidimo kaj se da ...
Pa ja sam mislila da svatko ima svoj kutak ....tj. temu gdje stavlja svoje uratkeA ne ovako skupno
To se onda moglo i na drugim podforumima
Nego, sjećam se te slike!!! Još si je prije stavio!Kad je tvoja mama prvi put tad zagalamila na njega
Daj nešta novo
Sahasa, prepremeden je bleso mali!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Ok, Ok, whateverZaboravljam da to više nije moja briga
![]()
Imala bih milijun sugestija, ali ne da mi se razmišljatiZato ću reći samo- sve je OK
EDIT-kad si prije premjestio offtopic![]()
a čuj ... učim se ...![]()
Zakaj ne smijem reklamirati svoj forum?Pa ako netko hoće neka dođe na moj forum...to je glupo jer piše da smijem objaviti kaj sam sam napravio
zato kaj je protiv pravila ... možeš objaviti kaj si napravio .. napravi screenshot i ljudi će komentirat jel dobro izgleda ili ne ... ovo nije mjesto za reklamiranje konkurencije, nego pokazati nešto vlastito ... a ako i imaš forum, iskreno čisto sumnjam da si išo raditi vlastiti skin za njega, dakle ... skinuo si skriptu (vjerojatno phpbb2), stavio na server i postavio neki skin, koji si također našo na netu ... i kaj je tu ustvari tvoje? osim vlasništva na domenom?
ja ću tu komentirat osobu iznad sebe, pošto silence-a nikako nema u toj temi!!
silence je pametan, vidite vi ljudi kak on odma pročita kad neko laže!??
nish ja ga se sad bojim i više nebum lagala..![]()
" Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva,
šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje,
brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!"