| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muškarci Raspravljate o temi Bill Kaulitz (Tokio Hotel) u Slike forumu; ok, ok moja greška.... faca mu je lijepa što je je.... možda malo previše ima istaknute crte ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-03-08 Lokacija: zagreb-berlin Godina: 18
Poruka: 160
![]() | Re: Bill Kaulitz (Tokio Hotel) ok, ok moja greška.... faca mu je lijepa što je je.... možda malo previše ima istaknute crte lica (a to mi je nekak.... više za žene).... mislim, ovdje bi se fotke trebale nalazit (fotke lijepih, zgodnih, šarmantnih... muškaraca).... koliko on SAD ima godina???
__________________ Love me, or hate me! Striptizeta |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-03-08 Lokacija: zagreb-berlin Godina: 18
Poruka: 160
![]() | Re: Bill Kaulitz (Tokio Hotel) da istina vi RASPRAVLJATE, a ovo je mjesto za slike.... MUŠKARACA....... ja odoh s ove teme dok bombe nisu počele padati.....
__________________ Love me, or hate me! Striptizeta |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-03-08 Godina: 41
Poruka: 10
![]() | Re: Bill Kaulitz (Tokio Hotel) pa evo ovo je nova slika http://lh6.ggpht.com/_EVcn-ZNOo6w/R-...noban+2007.jpg babyface. lol kako je čovjek ružan |
| | |
![]() |
| Tagovi: bill, bill kaulitz, kaulitz |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:18.