Idi nazad   Croportal Forum > Slike > Muškarci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muškarci Raspravljate o temi Bill Kaulitz (Tokio Hotel) u Slike forumu; Citat: Fakat ste grozni! Tip je totalka sladak i O.K., isključivši to da je totalno neuredan. djevojko jos ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-06-07, 13:19   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-01-07
Poruka: 105
Defakto se izdvaja iz mase
Re: Bill Kaulitz (Tokio Hotel)

Citat:
Fakat ste grozni! Tip je totalka sladak i O.K., isključivši to da je totalno neuredan.
djevojko jos si mlada nemoj se bojati odbijanja(dajem ti besplatnu psihoanalizu).sigurno imas nekih 12god.ok je biti zaljubljen u nekog tinejdersko ludilo,ali ono je stravicno.tuzno sto je sve vise ovakvih djevojcica kaj bi se ubile za njega...malo sam sufrala...uzas
Odgovori sa citatom
Star 02-06-07, 23:02   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,745
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Citat:
Pravi autor: Defakto Pogledaj Poruke
djevojko jos si mlada nemoj se bojati odbijanja(dajem ti besplatnu psihoanalizu).sigurno imas nekih 12god.ok je biti zaljubljen u nekog tinejdersko ludilo,ali ono je stravicno.tuzno sto je sve vise ovakvih djevojcica kaj bi se ubile za njega...malo sam sufrala...uzas

Slažem se s tobom!To kaj rade je užas,ne razumijem kak se nekom može to sviđati!
Vjerojatno što večina tih djevojčica nema još izgrađen neki stav pa se povlače za trendovima!
Nakon nekog vremena im se to počne sviđati jer je to cool!
Tokio Hotel je bolest,sredstvo za ispiranje mozga,a Bill je najobičniji parazit!
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 12:01   #13 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-06-07
Godina: 15
Poruka: 3
Demonic angel se izdvaja iz mase

Bas se i ne slazem sa eleonorom i defaktom. Ja se ne bih ubila za njega, nisam se zaljubila u njega nego samo mislim da je sladak, ali ipak priznajem da je to tinejdjersko ludilo. Ipak, to tinejdjersko ludilo ne hvata mene.
Demonic angel je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 13:08   #14 (permalink)
prof. Foruma

Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Pa dobro ja nisam mislila da češ se ti ubit za njega,nego curice to rade ja sam to prokomentirala sveukupno na ovu temu ne samo na tebe!
Uostalom imaš pravo da ti se sviđa,to ti nitko ne može a ni ne će braniti!
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 19:06   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 2,971
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

-Bill Kaulitz rođen 01.09.1989/leipzig
-Brat blizanac Tom
-1,77 m
-50 kg
-smeđe-tamnoplava kosa - farba u crno
-voli pjevanje
-mrzi matematiku,fiziku,francuski
-najdraža grupa "Green day"

Eto malo o njemu: on je muško- bez brige
Ali meni se ne sviđa ni malo...
icegirl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 19:17   #16 (permalink)
prof. Foruma

Lik je mlađi od mene 11 dana!Hahahahaha
Izgleda ko da ima 14 godina!
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 19:37   #17 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,459
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Tokio hotel treba zabranit zakonom...vratite nam Blumchen, Scootera, D.J. Bobu i Mr. President...Ovo danas je užas

Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 19:50   #18 (permalink)
prof. Foruma

A ko je Blumchen!

Pa kaj ti nije bio D.J.Bobo na eurosongu?
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 20:01   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,317
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke
-1,77 m
-50 kg
ovu razliku u kilaži nemaju ni manekenke koje boluju od anoreksije

Citat:
-smeđe-tamnoplava kosa - farba u crno
gay

Citat:
-najdraža grupa "Green day"
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-06-07, 20:03   #20 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,459
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

blumchen, nekakva dojče pop star iz sredine 90-ih, na stranu pjesme, ali dobro je izgledala

D.J. bobo na eurosongu Neeeeeeeeeee
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bill, bill kaulitz, kaulitz

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113