| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muškarci Raspravljate o temi Bill Kaulitz (Tokio Hotel) u Slike forumu; Citat: Fakat ste grozni! Tip je totalka sladak i O.K., isključivši to da je totalno neuredan. djevojko jos ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-01-07 Lokacija: Ančićev krevet
Poruka: 105
![]() | Re: Bill Kaulitz (Tokio Hotel) Citat:
__________________ Pristojna žena je ona dama koja zna što ne smije znati iako zna. | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,745
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bill Kaulitz (Tokio Hotel) Citat:
Slažem se s tobom!To kaj rade je užas,ne razumijem kak se nekom može to sviđati! Vjerojatno što večina tih djevojčica nema još izgrađen neki stav pa se povlače za trendovima! Nakon nekog vremena im se to počne sviđati jer je to cool! Tokio Hotel je bolest,sredstvo za ispiranje mozga,a Bill je najobičniji parazit! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-06-07 Godina: 15
Poruka: 3
![]() | Re: Bill Kaulitz (Tokio Hotel) Bas se i ne slazem sa eleonorom i defaktom. Ja se ne bih ubila za njega, nisam se zaljubila u njega nego samo mislim da je sladak, ali ipak priznajem da je to tinejdjersko ludilo. Ipak, to tinejdjersko ludilo ne hvata mene. ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,745
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bill Kaulitz (Tokio Hotel) Pa dobro ja nisam mislila da češ se ti ubit za njega,nego curice to rade ja sam to prokomentirala sveukupno na ovu temu ne samo na tebe! Uostalom imaš pravo da ti se sviđa,to ti nitko ne može a ni ne će braniti! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Bill Kaulitz (Tokio Hotel) -Bill Kaulitz rođen 01.09.1989/leipzig -Brat blizanac Tom -1,77 m -50 kg -smeđe-tamnoplava kosa - farba u crno -voli pjevanje -mrzi matematiku,fiziku,francuski -najdraža grupa "Green day" Eto malo o njemu: on je muško- bez brige Ali meni se ne sviđa ni malo...
__________________ ..zaustavi suzu, odbaci tugu, nači ćeš negdje u oblaku dugu. Ljepota prijateljstva nek ti dušu grije, oprosti životu što savršen nije. Karlo in memoriam 1993.- 2008 |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bill Kaulitz (Tokio Hotel) Tokio hotel treba zabranit zakonom...vratite nam Blumchen, Scootera, D.J. Bobu i Mr. President...Ovo danas je užas ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,317
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bill Kaulitz (Tokio Hotel) ovu razliku u kilaži nemaju ni manekenke koje boluju od anoreksijegay ![]()
__________________ To finally reach the shore, survive the storm Now you're bare and cold, the sea was warm So warm, you bathe your soul again. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bill Kaulitz (Tokio Hotel) blumchen, nekakva dojče pop star iz sredine 90-ih, na stranu pjesme, ali dobro je izgledala D.J. bobo na eurosongu Neeeeeeeeeee ![]() ![]() ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
![]() |
| Tagovi: bill, bill kaulitz, kaulitz |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:19.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

ovu razliku u kilaži nemaju ni manekenke koje boluju od anoreksije
Neeeeeeeeeee