| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muškarci Raspravljate o temi Chad Michael Murray u Slike forumu; Ajme ne mogu ga podnit.. pogotovo na tree hillu... joj zapalio bi ga... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Chad Michael Murray nije bas nesto.prije bio dobar,ali mislim da sam ga "prerasla" hvala bogu da se ukus mjenja s godinama
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| charolastra | Re: Chad Michael Murray ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #29 (permalink) |
| charolastra | Re: Chad Michael Murray Evo ja neću, časna riječ ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-08-07 Godina: 15
Poruka: 1
![]() | Re: Chad Michael Murray ajme obozavan ga.... zaljubljena san u njega.... isuse nisan propustila niti jednu epizodu tree hilla... a vidila saam da je glumia i u jednoj epizodi zaboravljenog slucaja... ajmeeeeee presmisan je... pojela bi ga....hehe=)) zezam se ofc..... pusa svima... pozzz.... bY:mAlA_fRoM_sPlIt =)) |
| | |
![]() |
| Tagovi: slike |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:01.