| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muškarci Raspravljate o temi Eduardo Verastegui u Slike forumu; Evo jedan dobar mali, premda nije baš moj tip al jako je zgodan i lijepo priča. Inače on je meksički ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Eduardo Verastegui Evo jedan dobar mali, premda nije baš moj tip al jako je zgodan i lijepo priča. Inače on je meksički glumac, i ti latinosi su baš nekako čarobni... Evo par slikica valjda ćete uživati... ![]() Ne znam, je on zgodan baš, al nije nekako moj tip, previše je manekenski, meni se više sviđaju robusniji tipovi, ne znam kako da se izjasnim "neuredniji" Malo viši jači... ![]() Al ova druga slika s lavićem, hmm, pitala bi jel treba lavića napapati ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Eduardo Verastegui ajme al' je dobar,baš je medeni e da je moj,mazila bi ga i gnjavila po cijele dane ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Eduardo Verastegui da,men ije baš onako medeni i sladak i ima prejebene oči ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
![]() |
| Tagovi: eduardo, verastegui |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:54.

Totalno moj tip mmmmmmm

e da je moj,mazila bi ga i gnjavila po cijele dane