| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretrai | Dananje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mukarci Raspravljate o temi TOE PROESKI u Slike forumu; sorry zbog onog debili al fakat vas ne mogu gledat da "serete" po njemu, tak da sam morao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas | sorry zbog onog debili al fakat vas ne mogu gledat da "serete" po njemu, tak da sam morao to napisati, instiktivno...no hard feelings kaj si se ti ludi gljiva najela Smiri hormone!!!
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same Zadnji Uredio daidza : 24-10-07 u 10:50. |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-07 Godina: 22
Poruka: 79
![]() | Citat:
prije neki dan sam se imala pobit s tipom sa faksa. svata je pričao za tou, i ono, fakat mi se smučilo, tak da je dobio ljivu na oku, i pobjego ![]()
__________________ When god made boys, she was only joking | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-06-06
Poruka: 28
![]() | Re: TOE PROESKI Zanima me jel ima neko link za skinut Live DVD sa njegovog koncerta na stadionu? ТОŃĐľ ĐŃОоŃки |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-10-07
Poruka: 2
![]() | sad sam ba na netu čitala o njemu.ima i izjava od njegove djevojke, nemoe a da se ne zamisli..kolika je njena tuga i bol koju ne moe prebolit. počinje se suosjećat sa snjom,a onda se stavi u njenu poziciju i shvati da su to strane stvari pogovoto ako nekog toliko voli to je uas Prije neto previe nisam znala o njemu,a ujednio ni sluala ali sad stvarno nema osobe koja nije rekla neku pozitivnu riječ o njemu, od estradnjaka pa do osoba iz privatnog ivota pa i sa "ceste" ako se to tako moe reće
__________________ vedrana23 |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Regularni forumas | Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: proeski, tos e |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:50.