| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Black or Asian? u Društvo forumu; ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Black or Asian | |||
| Crnkinja | | 50 | 34.72% |
| Azijka | | 44 | 30.56% |
| svejedno, bitno mi je da jebem egzotiku | | 50 | 34.72% |
| Glasači: 144. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Black or Asian? Pa uglavnom to sve nema veze jeli crno ili zuto, rec je o modelu - voziš crni ili žuti mercedes = isti kurac. Manje mi se sviđaju crnkinje koje su ono baš najtamnije što se može bit(Roštilj), nego od onih manje, umjereno tamnih, kod azijatkinja su lijepše one tamnije nego one. Uglavnom azijatkinje su "jebozovnije" a crnkinje imaju bolje građeno tijelo, glasao sam za treću opciju jer se radi o individualkama. Što se tiče ženskih i njezinih mišljenja - Crnci izgledaju zgodnije od žutih, više manje zbog njihovih lica (oći uglavnom) i njihovog fizičkog izgleda (uglavnom je večina niska) ali ima izuzetaka. Stvar je što žuti mogu postići toliku kurčinu da padnu u nesvjest zbog nedostatka krvi u ostalim djelovima tijela. |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Black or Asian? Citat:
Ajde molim te obijasni mi, prosvijetli me... Ako ti nije problem...Zahvaljujem unaprijed Zna se? Zašto se "zna"? Kako se "zna"? Ima li to veze sa HDZ-om? ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Black or Asian? Ima? Na koji način? U kojem smislu? Je li u centimetarskom smislu? ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Black or Asian? Citat:
Zaključio bih da je "nemiješanje" miljama daleko od njega. Doduše to vrijedi samo ako se ne radi o malom d. A što se tiče teme, ne obožavam previše egzotiku. Eventualno male doze. Ali kao što to ice kaže, sve je to Mercedes pa jel crni ili žuti...
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
![]() |
| Tagovi: asian, azijatkinje, black, crnkinje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:47.

Zašto se "zna"? Kako se "zna"? Ima li to veze sa HDZ-om?

Ima veze sa HDZ-om