Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Kako znati kad poljubiti curu u Društvo forumu; ode nisam dobar, ono na dejtu si i sve bla bla al fakat nikad neznam kad je pravi tren da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-09-07, 20:44   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Godina: 16
Poruka: 377
Sayrex se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex
Kako znati kad poljubiti curu

ode nisam dobar, ono na dejtu si i sve bla bla al fakat nikad neznam kad je pravi tren da je poljubim, mislim može bit bilo kad, možda ona ne želi, možda čeka, šta ja znan. Pa ako može ovi "iskusni " forumaši da daju neki savjet kako da znam.
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 20:46   #2 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Kako znati kad poljubiti curu

Bilo kad!
Svejedno. Mene jedan poljubio odmah čim sam se našla s njim. Baš bilo slatko.

teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 20:48   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,257
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

na pocetku spoja, tijekom i na kraju spoja...obasipaj ju pusama
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 20:51   #4 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ha jebat ga sad..neznam..ja se naločem pa čekam da one mene prvog...ali nekak mislim da to nije dobra taktika
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 20:52   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Paa cuj... zavisi od cure i trenutka i svega... sam najbolje procjenis

ako zajebes jebiga nije ni prva ni zadnja valjda
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 21:03   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,189
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

skuzit ces kad je pravi trenutak i u napad,,,,samo

pazi da ne slinis puno
ne grebes zubima
i ne vrtis ko masina
i da joj ne pojedes i nos usput
i obrij se sretno

good luck
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 21:07   #7 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ruka prirodno klizi prema dolje kad je umorna
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 21:08   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,941
Skunk je zabranio reputaciju

Bas sam naletil na interesantan clanak u 24 sata pomalo vezan za ovu temu.

Znanstvenici su nedavno potvrdili ono što žene oduvijek znaju, a to je da budućnost ili propast veze ovisi o prvom poljupcu. Prema tumačenju stručnjaka, žene po prvom poljupcu znaju je li taj muškarac dobar otac za njihovu buduću djecu.
Kontakt jezikom i razmjena sline pomažu i jednom i drugom spolu da dobiju informacije o suprotnom spolu. Ženski dah tako otkriva razinu hormona i plodnost, dok se u muškoj slini mogu naći tragovi seksualnog hormona testosterona. Loš zadah, osim što je neugodan, može biti i znak zdravstvenih problema. Znanstvenici sa Sveučilišta New York ispitali su tisuću studenata. Studija je pokazala da žene poljupcu kao i njegovoj tehnici pridaju više značenja nego muškarci.
- Iako mnogo događaja vuče dvoje ljudi da se romantično zbliže, poljubac, posebno onaj prvi, može biti razarač. Ljubljenje je dio udvarateljskog rituala. Ono može aktivirati mehanizme koji će odbaciti reprodukciju među osobama koje su genetski nekompatibilne - kaže voditelj studije psiholog Gordon Gallup.
Skunk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 21:15   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,257
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Bilo kad!
Svejedno. Mene jedan poljubio odmah čim sam se našla s njim. Baš bilo slatko.

joj, to je i meni jednom bilo. kjut end gud

Citat:
Pravi autor: manekenka Pogledaj Poruke
skuzit ces kad je pravi trenutak i u napad,,,,samo

pazi da ne slinis puno
ne grebes zubima
i ne vrtis ko masina
i da joj ne pojedes i nos usput
i obrij se sretno

good luck
meni nekad ne smeta kad se ne obrije.......

ovo skunkovo..........ne znam, nikada nisam razmisljala o tome
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 21:15   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-08-07
Godina: 1
Poruka: 162
Robson se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Robson

ma dečko valjda pita kako skužit da neće popušit šamarčinu ako joj uvali jezik...

1. ona to želi više nego ti, btw zato ste i skupa na dejtu...
2. paziš kud ruke stavljaš: ne odma ili na dupe, sise i pičku navalit (to kad budeš studoš ti je obrnuto, prvo navališ na dupe sise i pičku, a poslije toga ju poljubiš)
3. kupi si airwaves
4. ak pušiš, nemoj pušiti na dejtu, ostavlja jako loš dojam (osim ako i pička puši, onda te boli kurac... bit će to duhanski poljubac, svima isto)
5. za boga miloga ju nesmiješ pitati: dal te smijem poljubiti? , odmah ispadaš papčina, ne pitaj nego si samo uzmeš.
6. približiš joj se licu tako da vam se zamalo nosevi dotaknu, zastaneš na sekeundu, gledaš u oći i BAM...
7. e sad, nemoj odmah s jezikom napast...

nnapomena: ako se pička napali, recimo sjedi ti na nozi raširenih nogu i počne se preponama trljat po tebi, uhvatio si je poput leptirića u mrežu i slomi joj cvjetić

Robson je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: curu, kad, kako, poljubiti, znati

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111