| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Kako znati kad poljubiti curu u Društvo forumu; ode nisam dobar, ono na dejtu si i sve bla bla al fakat nikad neznam kad je pravi tren da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Kako znati kad poljubiti curu ode nisam dobar, ono na dejtu si i sve bla bla al fakat nikad neznam kad je pravi tren da je poljubim, mislim može bit bilo kad, možda ona ne želi, možda čeka, šta ja znan. Pa ako može ovi "iskusni " forumaši da daju neki savjet kako da znam.
__________________ Yoshaah!! You guys, prepare for the counterattack!! We're gonna blow down Thriller Bark!!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako znati kad poljubiti curu ha jebat ga sad..neznam..ja se naločem pa čekam da one mene prvog...ali nekak mislim da to nije dobra taktika
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako znati kad poljubiti curu Paa cuj... zavisi od cure i trenutka i svega... sam najbolje procjenis ![]() ako zajebes jebiga nije ni prva ni zadnja valjda
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,941
![]() | Re: Kako znati kad poljubiti curu Bas sam naletil na interesantan clanak u 24 sata pomalo vezan za ovu temu. Znanstvenici su nedavno potvrdili ono što žene oduvijek znaju, a to je da budućnost ili propast veze ovisi o prvom poljupcu. Prema tumačenju stručnjaka, žene po prvom poljupcu znaju je li taj muškarac dobar otac za njihovu buduću djecu. Kontakt jezikom i razmjena sline pomažu i jednom i drugom spolu da dobiju informacije o suprotnom spolu. Ženski dah tako otkriva razinu hormona i plodnost, dok se u muškoj slini mogu naći tragovi seksualnog hormona testosterona. Loš zadah, osim što je neugodan, može biti i znak zdravstvenih problema. Znanstvenici sa Sveučilišta New York ispitali su tisuću studenata. Studija je pokazala da žene poljupcu kao i njegovoj tehnici pridaju više značenja nego muškarci. - Iako mnogo događaja vuče dvoje ljudi da se romantično zbliže, poljubac, posebno onaj prvi, može biti razarač. Ljubljenje je dio udvarateljskog rituala. Ono može aktivirati mehanizme koji će odbaciti reprodukciju među osobama koje su genetski nekompatibilne - kaže voditelj studije psiholog Gordon Gallup. |
| | |
| | #9 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako znati kad poljubiti curu Citat:
![]() Citat:
![]() ovo skunkovo..........ne znam, nikada nisam razmisljala o tome
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. | ||
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako znati kad poljubiti curu ma dečko valjda pita kako skužit da neće popušit šamarčinu ako joj uvali jezik... 1. ona to želi više nego ti, btw zato ste i skupa na dejtu... 2. paziš kud ruke stavljaš: ne odma ili na dupe, sise i pičku navalit (to kad budeš studoš ti je obrnuto, prvo navališ na dupe sise i pičku, a poslije toga ju poljubiš) 3. kupi si airwaves 4. ak pušiš, nemoj pušiti na dejtu, ostavlja jako loš dojam (osim ako i pička puši, onda te boli kurac... bit će to duhanski poljubac, svima isto) 5. za boga miloga ju nesmiješ pitati: dal te smijem poljubiti? , odmah ispadaš papčina, ne pitaj nego si samo uzmeš. 6. približiš joj se licu tako da vam se zamalo nosevi dotaknu, zastaneš na sekeundu, gledaš u oći i BAM... 7. e sad, nemoj odmah s jezikom napast... nnapomena: ako se pička napali, recimo sjedi ti na nozi raširenih nogu i počne se preponama trljat po tebi, uhvatio si je poput leptirića u mrežu i slomi joj cvjetić ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: curu, kad, kako, poljubiti, znati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:54.

" forumaši da daju neki savjet kako da znam.