| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Vuxs uništile mi nogometnu karijeru..fak Eto, a mogo si karat najbolje hrvatske manekenke. I još ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Eto, a mogo si karat najbolje hrvatske manekenke. I još im svršavat u mufove bez straha jer bi bio neplodan jer bi ti se jajčeka skuhala zbog prevelike stisnutosti i vručine unutar tvojih gaća. Ovako si birao lagodnost jajčekima pa zajebo si zivot. Em sto nista ne karas, em sto čim prvi put karnes mala će zatrudniti jer ce ti razumom tada upravljati ta ista jajčeka i kompa im kifla pa nećeš razmišljati o kontracepciji. uglavnom, prop'o ti zivot ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #142 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja jebem ti sve.. jao e..nishta od zhivota.. gradcik pucam to nikak ne paše jer one bi nogometaše.. al pazi..mozhda se te iste puce zajebu kad zemu nogometaše..
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #143 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,407
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja jaja su ti sjebala životnu koncepciju... ili kontracepciju.. ne znam kako se točno kaže ..meni bi isto pasalo da su jaja negdje unutra i da se mogu izvuć i uvuć po potrebi ![]() Zadnji Uredio Dar1 : 18-07-08 u 19:21. |
| | |
| | #145 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-06-08
Poruka: 54
![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Kakav je feeling imati jaja? super, pomaze ti u pravilnon drzanju, ne mozes svakako prekrizit noge ![]() Jel osjecate kao neku tezinu u gacama? ne, osicas samo kako vise hehe Kakav je feeling kad su vam spolni organ i jaja sputani u uskim gacama, hlacama? grozan, disat ne mos... joooj na pocetku rednje mi mama jos kupovala mudante a da bas i nije pratila moj tjlesni razvitak... i sad mi bude muka.... Kakav je feeling kad vam se digne na javnom mjestu i kad imate hlace kroz koje se bas nazire, jel vam bed, kaj radite u tom trenutku? hahaha improviziran, najcesce stavin nest preko, ako sidin jako se nagnen sprida i tako... ne znan zast, al meni se u autobusu cesto digne, valjda od onog truckanja il sta ja znan, sican se jednon san zaspa, probudin se a zena od kojih 40 na sjedistu s druge strane gleda priko oka i smjsi se... a vidija se cilon duzinon, onako ukoso kako si je nasa mista... Kako se osjecate kad ste npr. u gacama i onda se onak lijepo vidi bas, jel imate feeling ko da svi bulje u vase medjunozje? fora mi to, volin se ja kurcit. jednon cimeru u dom dosle neke prije, ja bija u mudantama, ova prica al joj stalno pogled pada ![]() Jel imate osjecaj kao da vam nesto smeta dolje, kada hodate npr. jel ga osjecate? pa osican ga, al ne smeta... Da li ste zavidni muskarcima sa vecim alatom, iako vas recimo nije za bacit uopce? pa moj je prilicno velik da bi se optereciva, a i nije sad da san okruzen golin frajerima. ono, usporedjujen , al neman bas razloga za zavist.... Za vlasnike velikih kita - mislite li da ste bolji ljubavnici ako vam je velki? khm, skuzija san da se cure jako napale na dodir, ono kad ga uzmu u saku al mislin da to nije presudno za seks, pogotovo ne kad ih boli, ima san jedno dost ruzno ikustvo Jeste li ponosni na svog pimpaca? pezadooljan [/quote] |
| | |
| | #147 (permalink) | |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Citat:
![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:16.

jao e..

[/quote]