Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja u Društvo forumu; mani najzesce kad sjedimo u kaficu ja i dragi i samo sto ga poljubim ON je tu pa nemozemo van ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-03-08, 22:09   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi
Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja

mani najzesce kad sjedimo u kaficu ja i dragi i samo sto ga poljubim ON je tu pa nemozemo van iz kafica. ili moramo ckeat da se spusti, ali uzalud jer se opet digne, ili stavi jaknu ispred pa tako hoda

ma bas mi je smjesan
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 22:12   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 20
Poruka: 425
denserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: blackdevilles Pogledaj Poruke
mani najzesce kad sjedimo u kaficu ja i dragi i samo sto ga poljubim ON je tu pa nemozemo van iz kafica. ili moramo ckeat da se spusti, ali uzalud jer se opet digne, ili stavi jaknu ispred pa tako hoda

ma bas mi je smjesan
LOL
a bas sam cesto razmisljala o tome jer i ja umirem od smijeha u tim trenucima, i onda me veli 'cek da se skoncentriram na nekaj odurno molim te'
onda jos ak ga taknem malo nikad kraja mukamapa mi ne da da ga diram grrr..
mislim, skuzila sam da im je to muka bas
denserica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 22:16   #23 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,197
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

originalno, nema šta

no da vidimo
Citat:

Kakav je feeling imati jaja?
ovako u normalnim situacijama ok, no ponekad zna biti nezgodan kad me nešto prisjeti koliko su osjetljiva
Citat:
Jel osjecate kao neku tezinu u gacama?
ne baš težinu ali nekad se stvari nezgodno razmjeste pa je potrebna korekcija
Citat:
Kakav je feeling kad su vam spolni organ i jaja sputani u uskim gacama, hlacama?
ispočetka nije loše kad se ne klate ali s vremenom postaje sve neugodnije i jedva čekam da ih oslobodim
Citat:

Kakav je feeling kad vam se digne na javnom mjestu i kad imate hlace kroz koje se bas nazire, jel vam bed, kaj radite u tom trenutku?
recimo kao i vama dok vam se bradavice napnu a baš imate tanku majičicu na sebi
Citat:

Kako se osjecate kad ste npr. u gacama i onda se onak lijepo vidi bas, jel imate feeling ko da svi bulje u vase medjunozje?
jao da, nezgodan trenutak. pokušavam ne misliti na to u nadi da će se spustiti ili se namjestiti tako da se ne vidi
Citat:

Jel imate osjecaj kao da vam nesto smeta dolje, kada hodate npr. jel ga osjecate?
pa zapravo sad kad razmišljam i nema nekog smisla da jaja vise dolje, bilo bi dobro kad bi ih mogli uvlačiti i izvlačiti prema potrebi
Citat:
Da li ste zavidni muskarcima sa vecim alatom, iako vas recimo nije za bacit uopce?
ne, volio bi vidjeti kako je to kad se skineš a curi ispadnu oči od čuda/divljenja ali zadovoljan sam sa svojim jer radi ko urica
Citat:

Za vlasnike velikih kita - mislite li da ste bolji ljubavnici ako vam je velki?
pretpostavljam da ima nekog psihološkog utjecaja, ali ne nužno (mislim pretpostavka )
Citat:

Jeste li ponosni na svog pimpaca?
Da, osim kad sam u hladnoj vodi, sramežljiv je u tim trenucima

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 22:16   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

da pocme drkat po mobitelu, i slusat muziku samo da ne misli na to. i ja onda za inat!! samo predem rukom blizu.

i gotovo. nema nema. ON se ne da
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 22:19   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,216
Locrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznat

Curke, samo probajte reć da vam je loše......

Sve, ali sve ste takve.......

Imale 15 ili 40 sve ste takve......

Sramite se....
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 22:20   #26 (permalink)
Regularni forumas

denserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz mase

Daidza care

to su neki pametni odgovori bas
kaj, meni je bas ugodno kad mi se 'napnu' bradavice

joj black bas smo neke, rugamo se tu u muskom kutku..
ma neee rugaaamooo
denserica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 22:22   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Poruka: 2,217
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Citat:
Pravi autor: denserica Pogledaj Poruke

kak je dobro bit zensko ma radije imam mengu i sva druga sranja zenska i sl, neg da mi se nekaj ljuljka izmedju nogu stalno
Znam da je malo off, al eto pitat ću...

Ma nek se ljuljka kaj hoće...

Ali jesi ti ikad osjetila da ti klitač onako zatitra
Počne bezrazložno titrat i tako neko kratko vrijeme, onda si malo sretna..
titranje/pulsiranje, kako god želiš to nazvat...

Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 22:23   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

LOOOL dadymil

denserice- ne rugamo se, samo ih hvalimo. da nam nije ON tako dobar ne bi ih tako izazivale
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 22:23   #29 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: dadyml Pogledaj Poruke
Znam da je malo off, al eto pitat ću...

Ma nek se ljuljka kaj hoće...

Ali jesi ti ikad osjetila da ti klitač onako zatitra
Počne bezrazložno titrat i tako neko kratko vrijeme, onda si malo sretna..
titranje/pulsiranje, kako god želiš to nazvat...

LOL

Jesam, kak ne, ma imamo i mi te neke vibracijice, al mi to diskretno,da se ne vidi

Kaj, pa nije nam lose ja ga volim dragati bas onak prek trapki il jos bolje trenirke
joj ma kaj bi mi bez vas

i posto smo u muskom kutku evo od sad cemo GA oslovljavati sa ON(velikim slovima)
denserica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 22:26   #30 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 757
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

dobre ste vi curke, pravo. vidi se da imate imate razumijevanja za naše boljke. za naša jaja i iz njih iznikle patlidžane hhh
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111