| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja u Društvo forumu; mani najzesce kad sjedimo u kaficu ja i dragi i samo sto ga poljubim ON je tu pa nemozemo van ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja mani najzesce kad sjedimo u kaficu ja i dragi i samo sto ga poljubim ON je tu pa nemozemo van iz kafica. ili moramo ckeat da se spusti, ali uzalud jer se opet digne, ili stavi jaknu ispred pa tako hoda ma bas mi je smjesan ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 425
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Citat:
![]() a bas sam cesto razmisljala o tome jer i ja umirem od smijeha u tim trenucima, i onda me veli 'cek da se skoncentriram na nekaj odurno molim te' ![]() onda jos ak ga taknem malo nikad kraja mukama pa mi ne da da ga diram grrr..mislim, skuzila sam da im je to muka bas ![]() | |
| | |
| | #23 (permalink) | |||||||||
| charolastra | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja originalno, nema šta ![]() no da vidimo Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
)Citat:
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |||||||||
| | |
| | #24 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja da pocme drkat po mobitelu, i slusat muziku samo da ne misli na to. i ja onda za inat!! samo predem rukom blizu. i gotovo. nema nema. ON se ne da ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Curke, samo probajte reć da vam je loše...... ![]() Sve, ali sve ste takve....... ![]() Imale 15 ili 40 sve ste takve...... ![]() Sramite se.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Daidza care ![]() to su neki pametni odgovori bas ![]() kaj, meni je bas ugodno kad mi se 'napnu' bradavice ![]() joj black bas smo neke, rugamo se tu u muskom kutku.. ma neee rugaaamooo |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Citat:
Ma nek se ljuljka kaj hoće... Ali jesi ti ikad osjetila da ti klitač onako zatitra ![]() Počne bezrazložno titrat i tako neko kratko vrijeme, onda si malo sretna.. ![]() titranje/pulsiranje, kako god želiš to nazvat... ![]() | |
| | |
| | #28 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja LOOOL dadymil ![]() denserice- ne rugamo se, samo ih hvalimo. da nam nije ON tako dobar ne bi ih tako izazivale ![]()
| | |
| | #29 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Citat:
![]() Jesam, kak ne, ma imamo i mi te neke vibracijice, al mi to diskretno,da se ne vidi ![]() ![]() Kaj, pa nije nam lose ja ga volim dragati bas onak prek trapki il jos bolje trenirke![]() joj ma kaj bi mi bez vas ![]() i posto smo u muskom kutku evo od sad cemo GA oslovljavati sa ON(velikim slovima ) | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 757
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja dobre ste vi curke, pravo. vidi se da imate imate razumijevanja za naše boljke. za naša jaja i iz njih iznikle patlidžane hhh
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:56.

pa nemozemo van iz kafica. ili moramo ckeat da se spusti, ali uzalud jer se opet digne, ili stavi jaknu ispred pa tako hoda

hhh