| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja u Društvo forumu; ma usper je kad samo ovlas rukom kao slucajno prodes. vidis odma ON dolazi na vidjelo onako malo, das mu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,308
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja ma usper je kad samo ovlas rukom kao slucajno prodes. vidis odma ON dolazi na vidjelo onako malo, das mu pusu, vidis ON samo sto sam ne iskoci van . i to najbolje u autu, kad onako parkira da oce van ![]() di ces=?=? hahahahha
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 342
![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Citat:
ili se okrenes onak pa malo guzom trljas i pravis se ko fol ne kuzis nista![]() ![]() | |
| | |
| | #33 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja ma kad trebate prec pjesacki, crveno je, pa stanes ispred njega, kao da te zagrli s ledapa ga malo pogurnes guzom e to je gust!!!
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #35 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja loool pa nisu sve... ima jos toga ma lako je njih napalit nemoras ga ni dirat. samo das poljubac malo jaci- i gotovo.
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Muski spolni organ, sputanost istog i jos dodatna pitanja Da, e..... Aj me napali ako možeš..... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:41.

. i to najbolje u autu, kad onako parkira da oce van

ili se okrenes onak pa malo guzom trljas i pravis se ko fol ne kuzis nista